تالیف کتاب:
اصول کاربردی پرورش قارچهای خوراکی برای واحدهای نیمه صنعتی
پایان نامه ها:
اثر ترکیبهای مختلف محیط کشت بر رشد قارچ شاه صدف
تأثیر ایندول استیک اسید و سرخارگل در ترکیب
با سوبستراهای مختلف بر رشد و محتوای پلی ساکارید قارچ Agaricus blazei
تأثیر
روشهای خشک کردن بر خصوصیات گیاه نعناع فلفلی
تأثیر
اسانسهای دارچین و گلپر به همراه پوشش کیتوزان بر ماندگاری و خصوصیات
فیزیکوشیمیایی قارچ sAgaricus bisporu
تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر
خصوصیات کیفی قارچ بلازئی
تأثیر پیش تیمار و روشهای مختلف
خشک کردن بر خصوصیات کیفی قارچ بلازئی
اثر
تیمارهای جودوسر و اکسین در ترکیب با سوبستراهای مختلف بر ترکیبات بیوشیمیایی و
خصوصیات رشدی قارچ Agaricus blazei
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی قارچ تکمه ای
بلازئی با استفاده از انواع خاک پوششی
ارزیابی خصوصیات کیفی و کمی قارچ دکمه ای
(Agaricus
bisporus) با استفاده از انواع خاک پوششی
تأثیر
اسانس زیره سبز، عصاره سماق و پوشش کیتوزان بر ماندگاری قارچ Agaricus bisporus
در دوره نگهداری پس از برداشت
بررسی اثر غنی سازی بستر های کاشت قارچ
خوراکی صدفی urotus ostreatus Pl بر خصوصیات کمی و کیفی تولید
طرح های پژوهشی:
بررسی
اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکملهای غذایی بر پارهای از خصوصیات
رشد قارچ خوراکی صدفی florida
Pleurotus
کاربرد بقایای پس از
برداشت محصولات زراعی و مکملهای غذایی و تاثیر بر پارهای از خصوصیات رشد قارچ
خوراکی صدفی Pleurotus ostreatus
بررسی
اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکملهای غذایی بر پارهای از خصوصیات
رشد قارچ خوراکی صدفی ostreatus Pleurotus
کاربرد بقایای پس از
برداشت محصولات زراعی و مکملهای غذایی و تاثیر بر پارهای از خصوصیات رشد قارچ
خوراکی صدفی eurotus floridaPl
تاثیر نوع سوبسترا و درصدهای متفاوت
مکملهای غذایی بر پارهای خصوصیات رشد دو گونه از جنس Pleurotus
مقالات:
اثر غلظت اسانس های روغنی آویشن و رزماری و طول زمان
نگهداری بر خصوصیات کیفی قارچ تکمه ای
نفیسه وطن خواهن، مهرداد جعفرپور و
محمد گلی
تحقیقات نظام سلامت 4 (13), 471 - 477
تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر خصوصیات تغذیهای قارچ
خوراکی-دارویی Agaricus blazei
نازی ناظم، مهرداد جعفرپور و مریم
میرلوحی
تحقیقات نظام سلامت 11
(4), 762-768
تأثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز و عصاره سماق بر خصوصیات کیفی و ماندگاری قارچ تکمهای (Agaricus bisporus)
Improving the vermicompost quality by
using horticultural and agronomic residues
A Motamedi, M
Jafarpour, M Oshaghi
Journal of Plant
Nutrition, 1-12
Effects of Raw Materials on
Vermicompost Qualities
R A'ali, M Jafarpour,
E Kazemi, M Pessarakli
Journal of Plant
Nutrition 40 (11), 1635-1643
Assessing the potential of
pomegranate meal and potato waste as new organic amendments for vermicompost
A Motamedi, M
Jafarpour, O Askari-Khorasgani, M Pessarakli
Communications in Soil
Science and Plant Analysis 47 (15), 1771-1781
Quality
Preservation of Air‐Dried
Sliced Button Mushroom (Agaricus bisporus) by Lavender (Lavendula angustifolia
Mill.) Essential Oil
F Farokhian, M
Jafarpour, M Goli, O Askari‐Khorasgani
Journal of Food
Process Engineering 40 (3)
King oyster mushroom production using
various sources of agricultural wastes in Iran
EK Jeznabadi, M
Jafarpour, S Eghbalsaied
International Journal
of Recycling of Organic Waste in Agriculture 5 (1), 17-24
Effects of Various Substrates and
Supplements on King Oyster (Pleurotus eryngii)
EK Jeznabadi, M
Jafarpour, S Eghbalsaied, M Pessarakli
Compost Science and
Utilization
The
effect of different drying methods on nutritional properties of agaricus blazei
N NAZEM, M JAFARPOUR
HEALTH SYSTEM RESEARCH
11 (4), 762-768
The
effects of various casing materials on yield and quantitative indices of
Agaricuss ubrufescens and Agaricuss bisporu.O Askari-Khorasgani, M
Jafarpour, AR Golparvar
Journal of
Biodiversity and Environmental Sciences (JBES) 6 (6), 60-67
The effect of different casing soils
on quantitative indices blazei mushroom (Agaricus blazei).L Taherzadeh, M
Jafarpour
International Journal
of Agriculture and Crop Sciences (IJACS) 5 (6), 656-661
High protein complementation with
high fiber substrates for oyster mushroom cultures
M Jafarpour, S
Eghbalsaeed
African Journal of
Biotechnology 11 (14), 3284-3289
High fiber media as the most
efficient substrates for Pleurotus florida culture
M Jafarpour, A
Jalalizand, S Eghbalsaied
Archives of Biological
Sciences 63 (3), 889-895
Evaluation of agricultural wastes and
food supplements usage on growth characteristics of Pleurotus ostreatus
M Jafarpour, A Jalali,
B Dehdashtizadeh, S Eghbalsaied
African Journal of
Agricultural Research 5 (23), 3291-3296
Effect of some of the wastes of
agricultural conversion industries and food supplements on some of the
specifications of the edible mushroom (Pleurotus florida)
MJafarpour, N Poursaeid,
AJ Zand, AR Golparvar, M Behdad