علمي كاربردي حسابداري
حسابداري
نام دانشکده:
علوم انساني
رشته حسابداري از جمله رشته هايي است كه از داوطلبان سه گروه آزمايشي رياضي و فيزيك، علوم تجربي و علوم انساني دانشجو مي پذيرد و در آزمون هر سه گروه نيز درس رياضي به عنوان مهمترين درس اين رشته مطرح است. در واقع داشتن شم رياضي در رشته حسابداري از اهميت بسياري برخوردار است. همچنين يك حسابدار بايد بتواند بخوبي گزارش كارهاي خود را ارائه دهد. بنابراين بايد در ادبيات فارسي مسلط بوده و نگارش خوبي داشته باشد. دانشجوي اين رشته بايد تحمل ساعتها كار در پشت يك ميز و صندلي و سروكار داشتن با اعداد و ارقام را داشته باشد. همچنين بايد دقيق و منظم باشد تا در جمع بندي اعداد و ارقام دچار مشكل نگردد.
فرصت هاي شغلي يك حسابدار بسيار گسترده است و از پايين ترين سطح تا بالاترين سطح را در بر مي گيرد. تعداد فارغ التحصيلان بيكار اين رشته از بيشتر رشته ها كمتر است، چون از يك موسسه كوچك گرفته تا بزرگترين كارخانه هاي كشور حداقل براي تهيه اظهارنامه مالياتي به حسابدار نيازمند هستند.

فارغ‌ التحصيلان حسابداري قادرند در امور زير منشأ خدمات باشند:
– انجام كليه امور حسابداري در موسسات بازرگاني، بانكها و واحدهاي توليدي و صنعتي.
– تصدي كليه امور حسابداري در موسسات حسابرسي.
– اشتغال به حرفه حسابرسي در موسسات حسابرسي.
– طرح و اجراي سيستم‌هاي مديريت مالي در مؤسسات بازرگاني، صنعتي و خدماتي.