مديريت امور بانكي
مديريت
نام دانشکده:
مديريت
اين روزها خيلي ها علاقمند به جذب در بانك ها و استخدام در بانك اند يكي از راه هاي تحقق اين امر مطالعه رشته هاي مرتبط با اين حوزه است.

مرتبط ترين رشته با استخدام در بانك كه در اغلب آگهي هاي بانك ها اعلام نياز مي كند رشته مديريت بانكي است.رشته مديريت بانكي در بخشهاي مختلف اقتصادي، مثل: كشاورزي، صنعتي، حمل و نقل و... خودش را نشان مي دهد، به اين دليل كه تمام بخشهاي نامبرده به طور پويا با امور پولي و مالي ربط پيدا مي كنند.

كساني كه علاقه دارند در اين رشته شركت كنند، بايد توجه داشته باشند كه چون پس از اتمام درس، جذب بانكها مي شوند، حداقل روزانه 8 ساعت كار را بايد مدنظر قرار بدهند و همچنين حُسن خلق و برخورد اجتماعي خوب با مردم يكي از فاكتورهاي لازم اين كار است. در امور درسي نيز مي بايست به تحقيق و پذيرش، توجه شود.