تكنولوژي اتاق عمل
علوم پزشكي
نام دانشکده:
پرستاري مامايي

معرفي رشته كارشناسي اتاق عمل:

رشته كارشناسي پيوسته اتاق عمل شاخه اي از علوم پزشكي است كه طي آن دانشجويان با اصول جديد اتاق عمل و تكنولوژي هاي نوين جراحي در جراحي هاي تخصصي و فوق تخصصي آشنا شده و مراقبت و كمك به اداره بيمار را قبل و حين و بعد عمل مي آموزند.

دانش آموختگان رشته  اتاق عمل عضوي از تيم بهداشتي درماني خواهند بود كه مي‌توانند در اتاق عمل كمك‌هاي لازم فني را به جراحان ارائه دهند. گسترش مراكز بيمارستاني داراي اتاق عمل جراحي و نياز روزافزون به افراد متخصص براي اداره اتاق‌هاي عمل جراحي، بيانگر نياز روز افزون جامعه به كارشناس اتاق عمل است.

با توجه به طولاني بودن زمان برخي جراحي ها، علاقه مندان رشته اتاق عمل بايد از انگيزه و توان جسمي نسبتاً بالايي برخوردار باشند. در گذشته آموزش هاي آكادميك اين رشته محدود به سطح كارداني بود در حالي كه امروزه مقاطع بالاتر رشته اتاق عمل  نيز وجود دارد.

در ادامه براي آشنايي بيشتر متقاضيان انتخاب رشته كنكور و نيز افرادي كه در بازار كار و استخدام به دنبال آينده شغلي بهتري هستند، اطلاعات بيشتري شامل: برنامه درسي(سرفصل) و تعداد واحد ها، دانشگاه هاي داراي رشته اتاق عمل، معرفي رشته هاي ارشد  اتاق عمل (به منظور ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر) و معرفي فرصت شغلي و بازاركار اين رشته ارايه مي شود.