علوم اقتصادي - اقتصاد بين المللي
علوم اقتصادي
نام دانشکده:
علوم انساني

در مقطع متوسطه, كتاب اقتصاد تنها براي دانش‌آموزان رشته علوم‌انساني ارائه شده است و چون مباحث اين كتاب جنبه حفظي دارد, بسياري از داوطلبان آزمون سراسري تصور مي‌كنند كه براي موفقيت در رشته اقتصاد بايد حافظه قوي داشت تا بتوان مفاهيم و نظريه‌هاي متعدد را حفظ كرد. در حالي كه به گفته استادان و دانشجويان اين رشته, دانشجوي اقتصاد بيش از هر چيز بايد در درس رياضي قوي باشد تا بتواند در اين رشته موفق گردد.همچنين دانشجوي اقتصاد لازم است كه به مباحث اجتماعي علاقه‌مند بوده و الفباي جامعه‌شناسي, علوم سياسي و روانشناسي را بداند چون اقتصاد يك حلقه از علوم اجتماعي است و زنجيره علوم اجتماعي نيز به هم مرتبط است.
اهداف كلي آموزشي كارشناسي علوم اقتصادي عبارتند از:
الف- ديدگاهها و تفكري كه منبعث از جهان بيني اسلام و منطبق با اصول و ضوابط مكتب اقتصادي اسلام باشد دريافت كنند.
ب- مسائل و مشكلات اقتصادي واحدهاي بخش عمومي و خصوصي را در مورد بررسي و تجزيه و تحليل علمي قرار داده، در ارائه طريق با كارشناسان ارشد همكاري كنند.
ج- در سطوح مختلف مديريت اقتصادي واحدهاي دولتي و غيردولتي با استفاده از تجربيات علمي انجام وظيفه كنند.
د- بنيه علمي لازم براي ادامه تحصيلات عاليه و كسب تخصص در سطوح بالاتر را تحصيل فارغ التحصيلان دوره كارشناسي علوم اقتصادي از سطحي از مهارتها و توانمنديها برخوردار مي شوند كه قادر به تجزيه و تحليل مسائل اقتصادي در زمينه هاي صنعتي، كشاورزي، بازرگاني و خدمات در سطح كارشناسي شوند. نامبردگان همچنين آمادگي مشاركت و همكاري در ارائه خدمات برنامه ريزي، ارزيابي و پيش بيني و مشاوره در زمينه هاي مختلف اقتصادي را دارا مي باشند ايشان صلاحيت احراز مشاغل كارشناسي در موسسات دولتي و غيردولتي را نيز خواهند داشت.