مديريت صنعتي
مديريت
مشخصات كلي دكتري مديريت صنعتي

1-تعريف و هدف
اين دوره بالاترين مقطع تحصيلي دانشگاهي است كه در زمينه مديريت صنعتي به اعطاي مدرك دكتري مي انجامد. دوره دكتري مجموعه اي هماهنگ از فعاليتهاي تحقيقي و علمي است كه اهداف آن عبارتند از : دست يافتن به جديدترين آثار و دستاوردهاي علمي در زمينه مديريت صنعتي ، تهيه متون تحقيقاتي جهت كمك به پيشرفت و گسترش علم مديريت ، تربيت افراد متخصص و متعهد براي انجام وظيفه در نظام آموزش عالي كشور و پرورش افراد متخصص و متعهد براي انجام وظايف مديريتي و راهبردي سازمان ها .
2- نقش و توانائي
شركت كنندگان در اين دوره علاوه بر اشنايي با مسائل نظري دانش مديريت صنعتي ، با زمينههاي نوين مديريت صنعتي و جايگاه آن در عمل آشنا خواهند شد. همچنين در ايندوره سعي خواهد شد قدرت تحليل و نظريه پردازي دانشجويان در زمينه امور كاربردي با استفاده از يافته هاي كاربردي افزايش داده شود.
3- ضرورت و اهميت
ضرورت و اهميت اين دوره در آشناسازي دانشجويان با نقش مديريت صنعتي در بهبود كارآيي واحدهاي صنعتي و اجرايي است . همچنين تربيت نيروي انساني متخصص با توانايي تحقيق ، آموزش و نظريه پردازي در عرصه صنعت بر اهميت دوره مي افزايد.