شهرسازي
معماري
نام دانشکده:
فني و مهندسي
حرفه شهرسازي در مقطع كارشناسي به عنوان تخصصي ميان رشته اي با تمام زمينه هاي علمي پايه اي اصلي شهرسازي در تحصيلات دانشگاهي معنا مي يابد در اين مقطع تقويت مهارتهاي فني و كاربردي و همچنين آماده سازي زمينه براي دوره تخصصي كارشناسي ارشد شهرسازي و تربيت انساني كارا در سطوح مختلف اجرايي كشور در دستور كار قرار مي گيرد.
آينده شغلي فارغ التحصيلان:
كارشناسان مهندسي شهرسازي با توجه به آموخته هاي خود مي توانند در نهادهاي مختلف شهرسازي كشور مانند دفاتر شهرسازي و فني شهرداريها ، دفاتر فني وزارت كشور ، ادارات كل مسكن و شهرسازي ، كارشناس دادگستري ، دفاتر فني جهاد سازندگي و بنياد مسكن انقلاب اسلامي و همچنين دفاتر مهندسين مشاور شهرسازي و ساير نهادهاي مرتبط با آن براي اجراي طرح هاي شهري كشور به كار پردازند.