زمين شناسي - پترولوژي
زمين شناسي
نام دانشکده:
فني و مهندسي
مهارت هاي ثبت شده: هدف از اين رشته تربيت نيروي متخصص و متعهد است بنحوي كه كه بتواند بر اساس يافته هاي خود از اصول و كاربرد هاي اين علم در مطالعات گاني شناسي و سنگ شناسي در مقياس محلي، ناحيه ايي و جهاني استفاده نماييد.

امكانات: آزمايشگاه هاي سنگ شناسي و كاني شناسي، كارگاه سنجش از دور مجهز به كامپيوتر هاي با قدرت پردازش بالا، كارگاه برش سنگ و تهيه مقاطع نازك زمين شناسي با استفاده از دستگاه هاي پيشرفته و كادر مجرب

آينده شغلي: فارغ التحصيلان اين رشته خواهند توانست نياز هاي مراكز آموزشي، پژوهشي، توليدي و خدماتي بخصوص در وزارت صنايع و معادن، سازمان زمين شناسي و معدني كشور و ديگر شركت هاي وابسته را در زمينه هاي مذكور برطرف نمايند

فعاليت هاي پزوهشي: بيش از 30 مقاله علمي در ژورنال هاي معتبر بين المللي حاصل فعاليت هاي پژوهشي در اين حوضه مي باشد.