فلسفه
علوم تربيتي و روانشناسي
مشخصات كلي ، برنامه دوره كارشناسي ارشد فلسفه

مقدمه
فلسفه علم به شرايط امكان وجود چيزها و انجام دادن كارهاست و چون هر جامعه اي به آن نياز دارد تعليم فلسفه ضرورت پيدا مي كند. البته از ميان كساني كه مقدمات را فرا مي گيرند آنان كه استعداد بيشتر دارند بايد به تحقيق در مباحث و مسائل مهم فلسفه بردازند و كساني در ميان آنان صاحب تفكر شوند و ما را به موقع و مقام و امكانات كه متذكر سازند.
هدف
رفع نياز وزارت آموزش و پرورش براي تربيت دبيران متخصص جهت تدريس دروس فلسفه و منطق در دبيرستان ها .
رفع نياز دانشگاهها براي تدريس در رشته فلسفه باتدريس درس هاي پايه در رشته هاي ديگري كه نسبت و ارتباط با فلسفه دارند و اين مقصود به وسيله تعليم و تربيت برگزيده هاي فارغ التحصيلان دوره كارشناسي در مقاطع بعد كارشناسي ارشد ( كارشناسي ارشد و دكتري ) امكان پذير است.
تربيت محققان و مؤلفان و مترجمان آثار فلسفي
چنان كه اشاره شد برآورده شدن اين نيازها و رسيدن به مقاصد مذكور مخصوصاً « تربيت محققان موكول به آن است كه از ميان فارغ التحصيلان دوره كارشناسي عده اي برگزيده شوند و در دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري معلومات لازم را كسب كنند و آماده تدريس و تحقيق گردند.