اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً، بِرَحْمَتِكَ‏ يااَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بخوان دعاي فرج را دعــــــــــا اثــــــر دارد دعا كبوتر عشق است و بال و پر دارد**بخوان دعاي فرج را و عـافــيــت بـطـلـــب كه روزگار بســـي فتنه زير ســـر دارد*****بخوان دعاي فرج را كـه يـوسـف زهــــــرا ز پشت پرده ي غيبت به ما نظـر دارد**بخوان دعاي فرج را به ياد خيمه ي سبز كه آخرين گل سرخ از همه خبـــر دارد

شايد آن روز كه سهراب نوشت:                     
"تا شقايق هست زندگي بايد كرد"                            خبري از دل پر درد گل ياس نداشت  
بايد اينگونه نوشت:
هر گلي هم باشد، چه شقايق چه گل پيچك و ياس        "" زندگي بي مهدي        زندگي با غم‏هاست""

آقا بيا تا زندگي معنا بگيرد                  شايد دعاي مادرت زهرا بگيرد
آقا بيا تا با ظهور چشم هايت        اين چشم هاي ما كمي تقوا بگيرد
 

 فضيلتهاي شب نيمه شعبان

هر كس امشب را با منزه داشتن خداوند (تسبيح)، ذكر يگانگي او ، ياد بزرگي او(تكبير)، راز و نياز با او (دعا)، نماز، خواندن قرآن، نمازهاي مستحب و آمرزش خواهي (استغفار) صبح كند، بهشت جايگاه و منزل او خواهد بود و خداوند همه آنچه را كه پيش از اين انجام داده و يا بعد از اين انجام مي‏دهد، خواهد بخشيد..

نيمه شعبان علاوه بر اينكه روز و زمان خجسته ميلاد امام عصر(عج) است، فرصت معنوي مناسب و ارزشمندي براي راز و نياز با خالق هستي و نزديكي هرچه بهتر و بيشتر به معبود و كسب بركات الهي است .



اين شب از چنان اهميتي برخوردار است كه هم رديف و هم پاي شبهاي قدر قرار دارد و از اين موقعيت مي توان چون شبهاي قدر ماه مبارك رمضان، براي كسب خيرات و بركات معنوي بهره برد و نهايت تلاش را براي كسب فيض داشت.

اَلّلهُمَّ اِنَّكَ عَليمٌ حَليمٌ ذو اَنات وَ لا طاقَهَ لَنا بِحُكمِك يا اَللهُ يا اَللهُ يا اَلله، اَلاَمان اَلاَمان اَلاَمان مِنَ الطّاعونِ وَ الوَباء وَ مَوتِ الفُجأَه وَ سوءِ القَضاء وَ شِماتَهِ الاَعداء، رَبَّنا اكشِف عَنََّا العَذاب اِنّا موقِنون اِنّا مومنون بِرَحمَتِكَ يا اَرحَمَ الرّاحِمين(21 مرتبه بين نماز مغرب وعشاء در شب نيمه شعبان خوانده شود. التماس دعا)



                                                       يازده پله زمين رفت به سمت ملكوت  **  يك قدم مانده، زمين شوق شكفتن دارد

از
پيامبر اكرم در اين زمينه روايتهاي بسياري نقل شده از جمله اينكه:

شب نيمه شعبان در خواب بودم كه جبرئيل به بالين من آمد و گفت: اي محمد چگونه در اين شب خوابيده‏اي؟ پرسيدم: اي جبرئيل مگر امشب چه شبي است؟ گفت: شب نيمه شعبان است. برخيز اي محمد، پس مرا از جايم بلند كرد و به سوي بقيع برد، در آن حال گفت: سرت را بلند كن امشب درهاي آسمان گشوده مي‏شوند، درهاي رحمت باز مي‏گردند و همه درهاي خشنودي، آمرزش، بخشش، بازگشت، روزي، نيكي و بخشايش نيز گشوده مي‏شوند.

...
اي محمد، هر كس امشب را با منزه داشتن خداوند (تسبيح)، ذكر يگانگي او ، ياد بزرگي او(تكبير)، راز و نياز با او (دعا)، نماز، خواندن قرآن، نمازهاي مستحب و آمرزش خواهي (استغفار) صبح كند، بهشت جايگاه و منزل او خواهد بود و خداوند همه آنچه را كه پيش از اين انجام داده و يا بعد از اين انجام مي‏دهد، خواهد بخشيد...



سؤالي ساده دارم از حضورت                      من آيا زنده‌ام وقت ظهورت؟

اگر تو آمدي، من رفته بودم                   اسير سال و ماه و هفته بودم

دعايم كن دوباره جان بگيرم                          بيايم در حضور تو بميرم



كميل بن زياد از ياران امام علي (ع) چنين روايت مي‏كند كه:

در مسجد بصره نزد مولايم اميرالمومنين نشسته بودم و گروهي از ياران آن حضرت نيز حضور داشتند، در اين ميان يكي از ايشان پرسيد: معناي اين سخن خداوند كه: فيها يفرق كل امر حكيم؛ در آن شب هر امري با حكمت معين و ممتاز مي‏گردد،(سوره دخان، آيه 44)چيست؟ حضرت فرمودند:

"
قسم به كسي كه جان علي در دست اوست همه امور نيك و بدي كه بر بندگان جاري مي‏شود، از شب نيمه شعبان تا پايان سال، در اين شب تقسيم مي‏شود. هيچ بنده‏اي نيست كه اين شب را احياء دارد و در آن دعاي خصر بخواند، مگر آن كه دعاي او اجابت شود.» پس از آن كه امام از ما جدا شد، شبانه به منزلش رفتم. امام پرسيد: چه شده است اي كميل؟ گفتم اي اميرمومنان آمده‏ام تا دعاي خصر را به من بياموزي، فرمود:

بنشين اي كميل هنگامي كه اين دعا را حفظ كردي خدا را در هر شب جمعه، يا در هر ماه يك شب، يا يك بار در سال يا حداقل يك بار در طول عمرت، با آن بخوان، كه خدا تو را ياري و كفايت مي‏كند و تو را روزي مي‏دهد، و از آمرزش او برخوردار مي‏شوي، اي كميل به خاطر زمان طولاني كه تو با ما همراه بوده‏اي بر ما لازم است كه درخواست تو را به بهترين شكل پاسخ دهيم، آنگاه دعا را چنين انشاء فرمود...[متن دعاي كميل]


عمريست كه از حضور او جا مانديم                        در غربت سرد خويش تنها مانديم
او منتظر است تا كه ما برگرديم                      ماييم كه در غيبت كبري مانديم
 

اميرمومنان علي (ع) در روايتي ديگر در فضيلت شب نيمه شعبان چنين مي‏گويد:

در شگفتم از كسي كه چهار شب از سال را به بيهودگي بگذراند: شب عيد فطر، شب عيد قربان، شب نيمه شعبان و اولين شب از ماه رجب... .
از امام صادق (ع) روايت شده كه پدر بزرگوارشان در پاسخ كسي كه از فضيلت شب نيمه شعبان از ايشان پرسيده بود فرمودند:

اين شب برترين شبها بعد از شب قدر است، خداوند در اين شب فضلش را بر بندگان جاري مي‏سازد و از منت خويش گناهان آنان را مي‏بخشد، پس تلاش كنيد كه در اين شب به خدا نزديك شويد. همانا اين شب، شبي است كه خداوند به وجود خود سوگند ياد كرده كه در آن درخواست كننده‏اي را، مادام كه درخواست گناه نداشته باشد، از درگاه خود نراند.

اين شب، شبي است كه خداوند آن را براي ما خاندان قرار داده است، همچنان كه شب قدر را براي پيامبر ما قرار داده است. پس بر دعا و ثناي بر خداوند تعالي بكوشيد، كه هر كس در اين شب صد مرتبه خداوند را تسبيح گويد، صد مرتبه حمدش را بر زبان جاري سازد، صد مرتبه زبان به تكبيرش گشايد و صد مرتبه ذكر يگانگي (لا اله الا الله) او را به زبان آورد، خداوند از سر فضل و احساني كه بر بندگانش دارد، همه گناهاني را كه او انجام داده بيامرزد و درخواستهاي دنيوي و اخروي او را برآورده سازد، چه درخواستهايي كه بر خداوند اظهار كرده و چه درخواستهايي كه اظهار نكرده و خداوند با علم خود بر آنها واقف است... .


در يكي از دعاهايي كه در شب نيمه شعبان وارد شده است چنين مي خوانيم:

اللهم بحق ليلتنا هذه و مولودها و حجتك و موعودها التي قرنتَ إلي فضلها فضلاً فتمت كلمتك صدقا و عدلاً لامبدل لكلماتك... ؛ بار خدايا تو را مي‏خوانيم به حق اين شب و مولود آن، و به حق حجتت و موعود اين شب، كه فضيلتي ديگر بر فضيلت آن افزودي و سخن تو از روي راستي و عدالت به حد كمال رسيده و هيچ كس را ياراي تبديل و تغيير سخنان تو نيست.

خستگان عشق را ايام درمان خواهد آمد - غم مخور آخر طبيب دردمندان خواهد آمد

تاریخ:
1394/03/10
تعداد بازدید:
37498
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal