پس از 26 سال دوري از فرزند: پدر و مادرِ خوراسگاني، مزار شهيدشان را در دانشگاه آزاد اراك به آغوش كشيدند
روابط عمومي و اطلاع رساني: پدر و مادر شهيد «علي اميني»، شهيدي بسيجي از خوراسگان، پس از 26 سال دوري از فرزند، با حضور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اراك، مزار شهيدشان را در آغوش كشيدند و سجده شكر به جا آوردند.

 

پس از 26 سال دوري از فرزند:

پدر و مادرِ خوراسگاني، مزار شهيدشان را در دانشگاه آزاد اراك به آغوش كشيدند

روابط عمومي و اطلاع رساني: پدر و مادر شهيد «علي اميني»، شهيدي بسيجي از خوراسگان، پس از 26 سال دوري از فرزند، با حضور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اراك، مزار شهيدشان را در آغوش كشيدند و سجده شكر به جا آوردند.

شهيد والامقام «علي اميني» فرزند «بمانعلي»، متولد اول فرودين سال 1351 خوراسگان است كه با عضويت بسيجي از لشكر 14 امام حسين(ع) به جبهه‌هاي جنگ اعزام شده بود.

شهيد علي اميني بزرگوار در 19 تيرماه سال 1367 به عنوان شهيد مفقود اعلام شد و در 5 آبان ماه 1384 پيكر مطهرش از سوي كميته تفحص جست ‌و جوي مفقودين ستاد كل نيروهاي مسلح در جزيره فاو كشف شد.

پيكر مطهر اين شهيد 16 ساله پس از 17 سال از شهادتش در تاريخ 10 اسفند ماه سال 1384 به عنوان يكي از 3 شهيد شهيد گمنام طي مراسمي باشكوه و با حضورگسترده اقشار مختلف مردم اراك و مسؤولان استان مركزي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اراك تشييع و به خاك سپرده شده بود.

اما اراده الهي به گونه ديگري رقم خورده بود كه بار ديگر دل پدر و مادر اين شهيد عزيز را به پيدا شدن فرزندشان شاد كند و هويت اين شهيد بزرگوار بعد از 26 سال از شهادتش و گذشت 9 سال از تدفينش از طريق آزمايش DNA از نمونه استخواني شهيد و تطبيق آن با آزمايش خانواده شناسايي شد.

مسؤولين استان مركزي و دانشگاه آزاد اسلامي واحد اراك نيز در مراسمي باشكوه مراسمي را براي استقبال از پدر و مادر شهيد شاهد «علي اميني» ترتيب دادند. گزارشي از روز استقبال(14/11/1393) را با هم مي خوانيم:
روز بزرگي است؛ دانشجويان، استادان، مسؤولان دستگاه‌هاي اجرايي، خانواده هاي شاهد و ايثارگر و مردم ولايتمدار و شهيد پرور استان مركزي و شهر اراك ميزبان خانواده شهيد گمنامي هستند كه سال ها بي نام و نشان، سنگ صبور دلهاي خسته و شكسته دانشجويان و دانشگاهيان بوده است.

امروز دانشگاه آزاد اسلامي اراك حال و هواي ديگري يافته است، اقشار مختلف مردم، پير و جوان از ساعات ابتدايي صبح در دانشگاه حاضر شده اند تا از خانواده شهيد 16 ساله خوراسگاني شهيد بزرگوار «علي اميني» استقبال كنند، فضاي دانشگاه با برپايي مراسم نوحه خواني بر سر مزار اين شهيد والامقام حال و هواي ديگري به خود گرفته و اشك از چشمان همه جاري است.

خانواده شهيد «علي اميني» از راه دوري، از خوراسگان اصفهان وارد دانشگاه مي شوند و در بدو ورود مورد استقبال حاضران قرار مي گيرند فرياد «الله اكبر» و «يا حسين ع» مردم بر سر مزار فرزند شهيدشان غوغايي به پا كرده است .... امان از دل زينب(س)....

شايان گفتن است؛ پيش از اين هويت شهداي گمنام مدفون در اماكن مختلف از جمله برخي دانشگاه‌هاي كشور از طريق آزمايش DNA شناسايي شده بود. دانشگاه اميركبير، دانشگاه صدا و سيما، دانشگاه پيام نور تهران و دانشگاه علوم پزشكي همدان پيش‌تر شاهد شناسايي شهداي گمنام مدفون شده بودند.

شهيد «رضا سلماني كردآبادي» در عمليات بيت المقدس در سال 61 و در منطقه شلمچه به درجه رفيع شهادت نائل آمده و هويت پيكر او بعد از گذشت 32 سال محرز شد. اين در حالي بود كه او 6 سال پيش به عنوان شهيد گمنام به همراه 4 شهيد ديگر در «دانشگاه اميركبير» به خاك سپرده شده بود.

شهيد 18 ساله اي كه در روز دوم مهرماه سال 1390 مصادف با شهادت امام صادق(ع) در «دانشگاه صدا و سيماي تهران» به عنوان شهيد گمنام به خاك سپرده شده بود نيز چند ماه پيش وقتي سه سال از تدفين او گذشته بود، هويتش شناسايي شد. شهيد «جواد نظام دوست» 27سال قبل در 16 شهريور 66 در منطقه جزيره مجنون به فيض شهادت نائل آمد.

شهيد «عباسعلي مختاري» فرزند علي‌جان متولد 1339 اعزامي از استان اصفهان بود كه در سال 1361 در عمليات رمضان و در منطقه پاسگاه زيد به شهادت رسيد. پيكر وي به عنوان شهيد گمنام در 28 بهمن سال 87 همزمان با اربعين حسيني(ع) در «دانشگاه پيام نور تهران» به خاك سپرده شد. وي فرمانده گروهاني در گردان امام سجاد(ع) و بازيكن سابق تيم فوتبال صنعت نفت آبادان بود. هويت اين شهيد 22 ساله كه 6 سال پيش تدفين شد، چند ماه پيش توسط آزمايش DNA شناسايي شد.

همچنين چند ماه پيش پيكر پاك شهيد بزرگوار «علي فرج پور حقه» فرزند اسدالله نيز از طريق آزمايش DNA شناسايي شد. اين شهيد بزرگوار در17 فروردين 1344 در تبريز متولد شد و از طريق لشكر 31 عاشورا(مشهور به لشكر خوبان) با عضويت بسيجي به جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل اعزام شد و در 20 اسفندماه سال62 در عمليات خيبر و در جزيره مجنون به درجه رفيع شهادت نائل شد. پيكر اين شهيد در «دانشگاه علوم پزشكي همدان» در 28 آذرماه سال 91 به‌همراه يك شهيد گمنام ديگر به خاك سپرده شد.

 

تاریخ:
1393/12/10
تعداد بازدید:
784
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal