با هدف توسعه همكاري ها صورت گرفت: بازديد رئيس كميسيون بهداشت شوراي شهر اصفهان از پژوهشگاه مركزي واحد اصفهان(خوراسگان)
روابط عمومي و اطلاع رساني؛ رئيس كميسيون بهداشت شوراي اسلامي شهر اصفهان به همراه هيأتي از مديران و كارشناسان سازمان غذا و دارو، اداره كل جهاد كشاورزي و اداره كل ايمني و استاندارد استان اصفهان از پژوهشگاه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) بازديد كردند.

 

با هدف توسعه همكاري ها صورت گرفت:

بازديد رئيس كميسيون بهداشت شوراي شهر اصفهان از پژوهشگاه مركزي واحد اصفهان(خوراسگان)

روابط عمومي و اطلاع رساني؛ رئيس كميسيون بهداشت شوراي اسلامي شهر اصفهان به همراه هيأتي از مديران و كارشناسان سازمان غذا و دارو، اداره كل جهاد كشاورزي و اداره كل ايمني و استاندارد استان اصفهان از پژوهشگاه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) بازديد كردند.

در اين بازديد محمدمهدي قيصري رئيس پژوهشگاه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با اشاره به تاريخچه شكل گيري اين پژوهشگاه توضيحاتي را درباره فعاليت هاي اين مركز علمي و خدمات تحقيقاتي آن به بخشهاي مختلف صنعت و كشاورزي كشور ارائه داد.

رئيس كميسيون بهداشت، سلامت و خدمات شهري شوراي اسلامي شهر اصفهان نيز با تأكيد بر اينكه مطالبه حقوق مردم در حوزه سلامت از وظايف اين شورا است، اظهار كرد: سلامت مواد غذايي از اركان مهم حوزه سلامت است و بايد اين شورا تلاش كند تا مواد غذايي كه به دست مردم مي رسد از سلامت مورد انتظار برخوردار باشد.

غلامحسين صادقيان به تشكيل كميسيون بهداشت و سلامت و خدمات شهري در چهارمين دوره شوراي اسلامي شهر اصفهان اشاره كرد و از شكل گيري كميته سلامت غذا به عنوان زير مجموعه اين كميسيون خبر داد و افزود: اين كميته به عنوان مطالبه گر و هماهنگ كننده بين ارگانهاي ذيربط اقدام مي كند تا در جهت رسيدن غذاي سالم به دست شهروندان گامهاي اساسي بردارد.

رئيس كميسيون بهداشت، سلامت و خدمات شهري شوراي اسلامي شهر اصفهان، امنيت غذايي و ايمني غذايي را دو مبحث مجزا در مقوله غذا بيان كرد و گفت: امنيت غذايي مربوط به تأمين و فراهم كردن مواد غذايي مورد نياز مردم است كه اين امر در كشورمان متولي هاي مختلفي از جمله وزارتخانه هاي جهاد كشاورزي و صنعت، معدن و تجارت دارد.

وي، ايمني غذا را مرتبط با سلامت غذا بيان كرد و ادارات و ارگانهاي مختلفي از جمله سازمان غذا و دارو، اداره استاندارد و دامپزشكي را متولي سلامت مواد غذائي دانست و افزود: متأسفانه در كشورمان سلامت غذا جايگاه واقعي خود را ندارد و بيشتر بحث امنيت غذايي مطرح بوده است.

صادقيان، آزمايشگاههاي پژوهشگاه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) را كامل و مورد تأييد استاندارد و دامپزشكي بيان كرد و گفت: اين آزمايشگاه با دارا بودن ظرفيت هاي لازم در بخش آزمايشگاهي در شهر اصفهان مي تواند در امور تحقيقاتي از جمله بررسي باقيمانده سموم و فلزات سنگين در مواد غذايي كمك كند و ما را به اهداف مان در سلامت غذاي مردم برساند.

در اين ديدار معاون پژوهش و فناوري و و مدير روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) نيز حضور داشتند.

 

تاریخ:
1393/10/08
تعداد بازدید:
176
منبع:
Powered by DorsaPortal