در دومين جشنواره فرهيختگان دانشگاه صورت گرفت: دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان پرافتخارترين واحد دانشگاهي كشور
در دومين جشنواره فرهيختگان دانشگاه آزاد اسلامي، فرهيختگان، دانشمندان و محققين دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) با كسب نشان ها و مدال هاي اين جشنواره، عنوان پر افتخارترين واحد دانشگاهي كشور را در ميان بيش از 400 واحد دانشگاهي به خود اختصاص دادند.

در دومين جشنواره فرهيختگان دانشگاه آزاد اسلامي، فرهيختگان، دانشمندان و محققين دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) با كسب نشان ها و مدال هاي اين جشنواره، عنوان پر افتخارترين واحد دانشگاهي كشور را در ميان بيش از 400 واحد دانشگاهي به خود اختصاص دادند.

در آخرين روز ارديبهشت ماه سال جاري به همت معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي، دومين جشنواره فرهيختگان در تهران برگزار شد.

ايجاد بستري مناسب جهت تكريم مقام والاي انديشمندان و نخبگان عرصه علم و فناوري و زمينه تعامل و همكاري علمي بين محققين، شناسايي و معرفي پژوهشگران، فناوران و نوآوران دانشگاه، كشف استعدادهاي برتر در زمينه هاي مختلف علمي و صنعتي، ايجاد انگيزش از مخترعان، مبتكران، نوآوران، فن آفرينان، طراحان كسب و كار و محققان داخلي، آشنايي با استعدادها و توان بالقوه كشور براي به كارگيري در سطح بين المللي، گسترش تجربه هاي علمي و فني در سطح دانشگاه و فراهم سازي فضايي پر شور و رقابتي بين انديشمندان و دانشمندان از جمله اهداف برگزاري اين جشنواره بوده است كه به صورت ملي و در گستره واحدها و مراكز دانشگاه آزاد اسلامي در كشور و واحدهاي دانشگاهي برون مرزي برگزار شد.

در اين جشنواره كليه اعضاي هيات علمي و مدرسين، دانشجويان، دانش آموختگان و دانش آموزان دانشگاه آزاد اسلامي در گروه هاي عمده آموزشي (علوم انساني، علوم پايه، فني و مهندسي، هنر، پزشكي و دامپزشكي و كشاورزي و منابع طبيعي) مي توانستند شركت كنند و خويش را در بخش ها و مجوزهاي پژوهشي مورد پذيرش جشنواره محك بزنند.

اما پس از پذيرش آثار در بخش هاي 18 گانه جشنواره و انجام مراحل داوري، دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) در 7 محور به موفقيت‌هاي ارزشمندي دست يافت و در كل كشور جايگاهي درخشان و ممتاز را به خود اختصاص داد.

در مراسم اختتاميه جشنواره و پس از اعلان نتايج، شركت كنندگان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) به افتخارات بزرگي دست يافتند كه مجموع اين نتايج نسبت به دانشگاه هاي ديگر كشور كه در اين جشنواره حضور داشتند كاملاً برجسته و بي نظير بود.

دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) در دومين جشنواره فرهيختگان دانشگاه آزاد اسلامي كه به مناسبت سي و دومين سال روز تاسيس اين دانشگاه و همچنين جايزه ويژه پژوهشي حضرت امام خميني برگزار شده بود به شرح زير است:

جايزه ويژه پژوهشي امام خميني (ره)

در اين بخش از كل كشور تنها 3 نفر برگزيده و اسامي آنان اعلام شد كه يكي از آنان دكتر محسن گل پرور عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) و دانشيار گروه روان شناسي صنعتي و سازماني اين دانشگاه بود كه توانست مدال برتر را در اين بخش به دست آورد.

سوابق علمي و اجرايي:

- يكي از ده دانشمند برتر علوم انساني در پايگان ISC در سال 92

- پژوهشگر برتر وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در سال 1389

- داراي ترجمه و تاليف 5 كتاب در حوزه هاي تحليل آماري و اعتياد

- تاليف و ارائه بيش از 200 مقاله علمي و پژوهشي در مجلات معتبر داخلي و خارجي

- ارائه بيش از 50 مقاله در همايش هاي داخلي و خارجي.

برگزيدگان دومين جشنواره پژوهشي فرهيختگان دانشگاه آزاد اسلامي

دكتر حيدر علي عابدي به عنوان پژوهشگر برتر

دكتر حيدرعلي عابدي دانشيار و عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) است كه اخيراً به عنوان معاون پزشكي اين دانشگاه منصوب شده است.

دكتر عابدي داراي مدرك دكتري تخصصي پرستاري و فوق دكتري در اين رشته است.

سوابق علمي و اجرايي:

- دانشيار و عضو هيات علمي دانشگاه ucsi University malay sia

- دانشيار دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان)

- تاليف 7 كتاب در حوزه تخصصي

- تاليف و ارائه 132 مقاله (49 مقاله به زبان انگليسي و 83 مقاله به زبان فارسي)

- شركت در 138 همايش شامل 38 همايش بين المللي و 100 همايش داخلي

- سرپرستي 110 پايان نامه شامل 28 پايان نامه مقطع دكتري و 82 پايان نامه مقطع كارشناسي ارشد

دكتر عابدي همچنين از فعاليت هاي برجسته علمي و سوابق درخشان مديريتي حرفه اي برخوردار است كه به آن خواهيم پرداخت.

دكتر مازيار ابراهيمي دستگردي

به عنوان صاحب مقاله برتر.

دكتر مازيار ابراهيمي دستگردي داراي دكتراي تخصصي دندانپزشكي است كه مقاله وي با عنوان دندانپزشكي در مجلهBasic research – technology به چاپ رسيده و در دومين جشنواره در رشته فرهيختگان به عنوان مقاله برتر شناخته شده است.

دكتر محمد علي عباسيان

برگزيده دومين جشنواره فرهيختگان دانشگاه آزاد اسلامي در حوزه اختراع.

دكتر عباسيان عضو هيات علمي گروه برق و الكترونيك دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) است كه در زمينه انرژي‌هاي تجديد پذير، طراحي و ساخت موتورهاي الكتريكي و درايو آن در توان هاي متوسط و بالا، خودروهاي هيبريدي، الكترونيك قدرت، منابع تغذيه، كنترل و اتوماسيون زمينه فعاليت دارد.

نام اختراع نامبرده، ماشين سويچ رئوكتانس دو استاره است.

موتورالكتريكي گشتاور بالات بدون آهن ربا (دو استاره) داراي ويژگي‌هاي منحصر به فردي است كه آن را براي كاربرد در خودروهاي هيبريد بسيار مناسب مي سازد. افزايش 3 برابري گشتاور نسبت به حجم به دليل تغيير در نحوه توليد نيروها در موتور و كاهش قيمت آن به دليل عدم استفاده از آهنرباي دايم آنرا از ساير موتورهاي الكتريكي متمايز كرده و تحولي در طراحي و ساخت موتورهاي الكتريكي به شمار مي رود.

مهم ترين ويژگي هاي اين اختراع عبارتند از:

- بي نيازي از آهنرباي دايم كه از مواد كمياب ساخته و به كشور وارد مي شود و وابستگي به خارج از به همراه دارد.

- ادامه كار در صورت قطع يك فاز كه براي كاربرد خودرو برقي بسيار مهم ا ست.

- افزايش راندمان به دليل كوتاه شده مسير شارژ و كاهش مصرف انرژي.

- امكان به كارگيري آن در سرعت هاي بالا.

- كاهش شديد ارتعاشات و نويز موتور

- عدم نياز به سنسور سرعت در محدوده وسيعي از عملكرد موتور.

دكتر فروغ مرتضايي نژاد

برگزيده دومين جشنواره فرهيختگان دانشگاه آزاد اسلامي در حوزه طرح پژوهشي برون دانشگاهي.

خانم دكتر مرتضايي نژاد استاديار و عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) و رئيس دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي اين دانشگاه است كه داراي مدرك دكتري علوم گياهي- فيزيولوژي گياهي است.

عنوان طرح ايشان، تهيه اطلس گياهي پناهگاه حيوان وحش قميشلو است كه به عنوان طرح برتر پژوهش برون دانشگاهي اين جشنواره انتخاب شده است.

چكيده طرح

پناهگاه حيات وحش قميشلو با مساحت 85750 هكتار در بخش مركزي ايران و در 45 كيلومتري شمال غربي اصفهان واقع شده است. اين منطقه در حد فاصل 32، 52، 50 تا 28، 09 ، 51 طول شرقي و 05، 43، 32 تا 08، 04، 33 عرض شمالي مي باشد. اين منطقه شامل 3 منطقه و ممنوع التعليف است. موقعيت توپوگرافي اين منطقه به گونه اي است كه داراي كوه هاي مرتفع و تپه ماهورهاي كم ارتفاع و چشمه هاي فصلي است كه پوشش گياهي كم و بيش در كنار چشمه ها متمركز است. حفاظت از گونه‌هاي گياهي و جانوري در مناطق حفاظت شده ضروري است. در اين پژوهش كه به پيشنهاد سازمان حفاظت محيط زيست اجام گرفت. هدف جمع آوري و شناسايي گونه هايي گياهي اين منطقه بود كه پس از انجام عكسبرداري، حاصل كار جمع آوري و شناسايي 400 گونه متعلق به 244 جنس و تيره بود. الگوي توزيع گونه‌ها نشان مي‌دهد پوشش منطقه خشك و نيمه خشك است. پوشش گياهي ظاهري منطقه اپستي و بوته زار است. درختچه‌هاي پراكنده‌اي در ارتفاعات شامل افرا، پسته، عناب و بادام كوهي ديده مي شود. گونه‌هايي مثل خنجك و بادام، بقايايي از پوشش پراكنده فلات ايران در منطقه ايرانو توران است. درختچه‌هايي كم و بيش در منطقه باقي مانده است و پوشش منطقه گوياي اين است كه گونه هاي علمي به لحاظ كمبود بارندگي جاي خود را به بوته‌هاي كوتاه خشكي پسند داده است. با توجه به متغير بودن ميزان بارندگي گونه هاي علمي از ثبات رويش برخوردار نيست و پوشش بوته اي تحت تاثير عوامل خشكسالي نبوده و منبع ثابت تغذيه وحوش است.

از آنجايي كه اين منطقه از مهم ترين زيستگاه هاي حيات وحش و مناطق حفاظت شده استان است حفظ پوشش گياهي بوته اي در مناطق امن و حفاظت بيشتر ورود دام هاي اهلي پيشنهاد مي گردد. لذا بر اساس گونه هاي شناسايي شده منطقه در اين پژوهش پس از تهيه شرح گونه ها موقعيت جغرافيايي گونه در ايران و درجهان شناسايي و سپس اطلس رنگي تهيه گرديد.

محمد حامد كياني

برگزيده دومين جشنواره پژوهشي فرهيختگان از دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) در حوزه واحد برتر فناور گروه فني مهندسي افراز تجارت آژن به شماره ثبت 35913 (سهامي خاص)9 يك شركت دانش بنيان مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با مجوز شماره 1067-901 و شركت دانش بنيان مشاور و خدمات ترويجي بخش كشاورزي با تخصص گياهان دارويي با مجوز فعاليت از سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان به شماره 170/33417 مي باشد.

اين شركت توليد 180 قلم گياه دارويي قابل عرضه در عطاري ها را در كشور استاندارد نموده است و به صورت سبك وزن تا 10 گرم و سنگين وزن تا 100 گرم به صورت كيسه اي و ساشه با برند آژن هرب توليد نموده‌ است.

از جمله فعاليت هاي اين شركت در واحد تحقيق و توسعه مي توان به موارد زير اشاره كرد:

- فرمولاسيون دمنوش هاي گياهان دارويي همراه با شيرين كننده طبيعي (استويا)

- فرموله كردن 10 نوع دمنوش و ثبت اختراع

- ابداع روش هاي نوين توليد گياهان دارويي و تجاري سازي آنها

- طرح مصوب فعاليت بر روي گياه بادرنجبويه و خروجي 6 مقاله علمي

- فعاليت بر روي روش هاي به زراعي گياهان دارويي.

- فعاليت بر روي گياه آويشن و ثبت اختراع آن

- فعاليت بر روي روش هاي افزايش كيفيت اسانس گياهان دارويي.

- روش هاي نوين فرآوري و بسته بندي گياهان دارويي جهت صاردات.

- كسب بالاترين آمار پژوهشگران برتر در سال هاي اخير در بين دانشگاه‌هاي دولتي و آزاد اسلامي در استان اصفهان

- دريافت نشان دانشگاه خلاق كشور در جشنواره سازمان هاي خلاق در سال 91

- كسب عناوين برتر در مسابقات رويوكاپ خصوصاً iran open ، بتن، سازه هاي ماكاروني، سازه هاي فولادي، بازي هاي رايانه اي و ...

- كسب عناوين برتر در حوزه نشر در سطح كتاب فصل و همچنين كتاب هاي دانشگاهي برتر در استان و نيز كسب عنوان انتشارات برتر دانشگاهي استان اصفهان در سال هاي 91 و 92

- انتخاب دانشگاه در سال 2011 به عنوان يكي از 3 هزار دانشگاه برتر به لحاظ مقالات

تاریخ:
1393/03/11
تعداد بازدید:
601
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal