استاد فرانسوي ارتباطات در واحد اصفهان: زيباترين جاذبه گردشگري ايران مردم با فرهنگ و صاحب تمدن آن هستند
تاريخ ايران، طبيعت ايران، هنر و صنايع دستي ايران از جاذبه هاي خوب ايران براي گردشگري هستند؛ اما از نظر من كه 20 سال است در مورد ايران مطالعه دارم، مهمترين جاذبه ايران، مردم با فرهنگ و صاحب تمدن ايران هستند.

استاد فرانسوي ارتباطات در واحد اصفهان: زيباترين جاذبه گردشگري ايران مردم با فرهنگ و صاحب تمدن آن هستند

تاريخ ايران، طبيعت ايران، هنر و صنايع دستي ايران از جاذبه هاي خوب ايران براي گردشگري هستند؛ اما از نظر من كه 20 سال است در مورد ايران مطالعه دارم، مهمترين جاذبه ايران، مردم با فرهنگ و صاحب تمدن ايران هستند.

خانم «آستريد لوربر» از استادان علوم ارتباطات و رسانه فرانسه ـ كه كتاب «راهنماي گردشگري در ايران» را به زبان فرانسه تدوين نموده و همه ساله چندين بار به ايران و اصفهان سفر مي كند ـ با اعلام اين مطلب افزود: من درمورد ايران بسيار مطالعه كرده ام و ايران را بسيار دوست مي دارم، من عاشق هنر و فرهنگ ايران زمين هستم و اصفهان، يزد، شيراز و كوير ايران را روياي زيباي خود مي دانم.

وي با ارائه توصيفاتي از تمدن و تاريخ ايران اظهار داشت: مهمترين اشكالي كه به عنوان يك خارجي در زمينه ايران شناسي مي توانم بيان كنم، آن است كه منابع و متوني كه ما براي شناخت ايران در اختيار داريم، متوني است كه توسط شرق شناسان و گردشگران اروپايي و غربي تدوين يافته و متأسفانه منابع غني خود نويسندگان و محققين برجسته ايراني، بدليل عدم ترجمه، در دسترس محققين و گردشگران و جهانگرداني كه به ايران سفر مي كنند نيست.

لوربر، با ارائه پيشنهاداتي اجرائي در زمينه تحول در صنعت گردشگري ايران گفت: ديدن آثار مشهور و بناهاي معروف و شناخته شده بسيار شوق آفرين است اما جذاب تر از آن ، آشنايي با ميراث معنوي مردم ايران است، ديدن كوچه ها و محلات قديمي و آشنايي و تناول غذاهاي سنتي ايراني و آشنايي با آداب و سنن و رسوم مردم جاذبه هاي ثانويه گردشگري است كه متاسفانه در ايران خيلي روي آنها كار نشده است.

وي كه در نشست تبادلات فرهنگي ايران و فرانسه، و در جمع 400 تن از استادان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) سخن مي گفت، از حاضرين درخواست كرد با تشكيل گروههاي كوچك تورگرداني در محلات قديمي و امكان طبخ غذاهاي سنتي براي گردشگران، تحت نظارت سازمان هاي متولي گردشگري، به رونق اين صنعت كمك نمايند.

وي با اين بيان كه خوردن غذاهايي مانند؛ انواع كباب، مرغ، خوراك ماهي و... غذاهاي تكراري هستند كه براي گردشگران جذابيتي ندارد اما غذاهاي سنتي ايرانيان كه بيشتر غذاهاي گياهي و سبزيجاتي و با جنبه هاي دارويي است، مانند؛ انواع آش ها، قورمه ها و... مورد استقبال گردشگران قرار خواهد گرفت.

در اين مراسم و پيش از سخنراني خانم لوربر، سيد اصغر محمودآبادي استاد دانشگاه اصفهان نيز در سخناني به تبيين جايگاه فرانسه در تبادلات فرهنگي با ايران پرداخت و با بيان تاريخچه اي كوتاه از زمان ورود فرانسويان به ايران، ديدگاهها و شخصيت وآثار 3 تن از ايران شناسان و باستان شناسان فرانسوي را مورد تحليل قرار داد.

در ابتداي اين برنامه شادي خاتمي مدير گروه زبان و ادبيات فرانسه دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) و دبير اين نشست، به دو زبان فارسي و فرانسه به حاضرين و ميهمانان اين نشست خير مقدم گفت و در ادامه رضا اسماعيلي معاون فرهنگي واحد اصفهان با ارائه سخناني مبسوط ضمن تأكيد بر اهميت اينگونه نشست ها در قالب ديپلماسي فرهنگي، به نمايندگي از فروغي رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) مقدم ميهمانان اين جلسه را گرامي دانست.

تاریخ:
1393/02/03
تعداد بازدید:
387
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal