اداره کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)
مجموعه غذاخوری
سالن غذا خوری خواهران و برادران
باوسعت 1800 متر مربع قادر به پذیرش 1500 نفر به طور همزمان می باشد که این مجموعه شامل قسمت توزیع غذاو سالن غذاخوری و سرویس بهداشتی است.
 
دانشجویان با رزرو غذا از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه بصورت هفتگی می توانند غذا را تهیه کرده و برنامه غذائی بصورت ماهانه وفصل اعلام می گردد.
 
منوی غذایی شامل چلوکباب ،چلومرغ،چلوقورمه سبزی،چلوقیمه بادمجان،استامبولی،عدس پلو،چلوکوبیده مرغ،چلوشویدباگوشت،چلوشویدباشینسل مرغ ،ماکارونی وجوجه کباب می باشد.
کلیه مواد اولیه غذایی اعم از حبوبات و سبزیجات ، گوشت و ... زیرنظر دانشگاه خریداری می گردد. سعی می شودازبهترین اجناس ومرغوب ترین اجناس استفاده شود.
بهداشت
کارگران، محیط و وسایل آشپزخانه زیر نظر کارشناس بهداشت دانشگاه، همچنین کارشناسان اداره بهداشت استان
ومسوول سلف از نظر سلامت و بهداشت اداره می گردد.
 
تجهیزات
برای افزایش بهره وری و تأمین رفاه کاربران، سعی شده است که در بخش های مختلف از امکانات مناسب و پیشرفته ای استفاده شوداز جمله، در آشپزخانه یک دستگاه سینی شور اتوماتیک، یک دستگاه بخارپز، یک دستگاه منقل صنعتی برای طبخ کباب، یک دستگاه سیخ گیرکباب اتوماتیک، انواع یخچال و فریزر، پوست کن و خلال کن برقی، دستگاه سیخ شور، 16 دستگاه فر برای پخت برنج، 8 دستگاه اجاق پلوپز، سبزی خردکن، چرخ گوشت ومخلوط کن برقی گوشت تهیه شده واستفاده می شود.
برای تهویه مناسب سالن هم، از چند سانتریفیوژ و دستگاه قوی هواساز فر و برای حفظ دمای متعال سالن ها در فصل گرما از کولرهای گازی و پنکه استفاده می شود و برای فصل سرما نیز فن کوئل های تعبیه شده در سالن کاملاً پاسخ گوی نیازعزیزان دراین زمینه است.
بهداشت کارکنان و سالن
برای تأمین بهداشت سالن غذاخوری، مطابق با استاندارد، هم پرسنل و هم بهداشت محیطی سالن همواره در نظر بوده است.
تمامی پرسنل دارای کارت بهداشت و دو دست لباس فرم متحدالشکل هستند. لباس مورد استفاده هر یک در پایان هرروز توسط ماشین لباسشویی در سالن شسته می شود. هر یک از کارکنان برای نگه داری از وسایل شخصی خود، دو کمد در اختیار دارند که یکی به وسایل شخصی و یکی هم به نگه داری از وسایل کاری آنها اختصاص دارد.
 سالن ها هر روز کاملاً تمیز می شود و هر 15 روز یکبار کف سالن ها با مواد ضد عفونی کننده شسته می شود. آشپزخانه به طور طبیعی هر روز شسته می شود و سرویس های بهداشتی جانبی سالن غذاخوری نیز هر روز با مواد شوینده، ضدعفونی می شود.
 
تاریخ به روز رسانی:
1399/10/02
تعداد بازدید:
286
طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.
Powered by DorsaPortal