تسهیلات رفاهی دانشگاه ، اداره کل امور اداری
1399/08/21
گروه صنعتی انتخاب کارت اعتباری تا سقف 500 میلیون ریال برای خرید لوازم خانگی ارائه می نماید

گروه صنعتی انتخاب (برند اسنوا و دوو) خرید لوازم خانگی (یخچال و فریزر، تلویزیون، اجاق گاز و ماشین لباسشوئی) از طریق کارت اعتباری تا سقف 500 میلیون ریال بدون پیش پرداخت و با کارمزد 4 درصد و اقساط 30 ماهه از بانک های قرض الحسنه مهر ایران و انصار ارائه می نماید.

جهت استفاده از این مزیت به سایت www.yun.ir/vamkala مراجعه نموده و مراحل زیر انجام دهید:

1- پس از وارد شدن به سایت ثبت نام نمائید. (این ثبت نام هیچ گونه تعهدی و یا هزینه ای برای شما ندارد.)

2- بانک خود را (بانک قرض الحسنه مهر ایران یا بانک انصار) انتخاب نمائید.

3- لیست کالاها را مشاهده و پس از بررسی مدل و قیمت، کالای خود را انتخاب و مدنظر قرار دهید. (لازم به یادآوری است در سایت فقط باید کالای خود را انتخاب و قیمت آن را بدانید و نیاز به عملیات دیگری نیست.)

4- سپس به بانک منتخب خود مراجعه نموده و به صورت حضوری امور مربوط به اخذ کارت اعتباری را مطابق با قیمت کالای خود انجام دهید. (بانک های عامل خود از طریق سایت از انتخاب شما مطلع شده و نیاز به معرفی نامه و یا . . . نیست. ضمناً در صورت انصراف از خرید، فقط کافی است به بانک مراجعه ننمائید.)

5- با کارت اعتباری اخذ شده خرید خود را از طریق همان سایت کامل کنید. (با کارت اعتباری مذکور فقط از طریق سایت می توان خرید انجام داد و از هیچ درگاه دیگری قابل شناسائی نیست.)

6- محصول به آدرس ثبت شده شما ارسال می گردد. ( هزینه حمل و نقل محصول رایگان است.)

7- زمان گارنتی محصول از موقع نصب توسط نمایندگی های مجاز شروع می شود.

در صورت هرگونه ابهام و یا سؤال با شماره تلفن 42629400 ـ 031 یا 09136563002 آقای سجاد یوسفی تماس حاصل شود.

تعداد بازدید:
358
طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.