با حضور استاندار اصفهان برگزار شد؛
رونمايي از ابداعات نوين ليزري براي مقابله با كرونا در دانشگاه آزاد اسلامي اصفهان
ابداعات نوين ليزري براي مقابله با كرونا در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) با حضور استاندار اصفهان رونمايي شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از اصفهان، ظهر امروز آيين رونمايي از ابداعات نوين ليزري براي مقابله با كرونا در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) از مجموعه اقدامات و ابداعات محققان ضد كرونايي اين واحد دانشگاهي با حضور عباس رضايي استاندار اصفهان برگزار شد.

مخترعان براي توليد محصول فناورانه مجموع شرايط را مدنظر قرار دهند

رضايي در اين آيين اظهار كرد: «امروز شاهد به بار نشستن بذر اميد و استقلالي هستيم كه امام(ره) در اين كشور كاشتند و به دست مقام معظم رهبري آبياري شد و وظيفه همه ماست كه براي حفظ اين امانت و تحقق آرمان‌هاي معمار بزرگ انقلاب بكوشيم.»

وي خاطرنشان كرد: «وظيفه خطير و اصلي مراكز علمي و دانشگاه‌هاي در اين شرايط بحراني اين است كه بتوانند تهديدات را به فرصت تبديل كنند و اكنون شاهد تحقق اين مقوله و پيشرفت‌هاي قابل قبول علمي و پژوهشي در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامي استان اصفهان هستيم.»

استاندار اصفهان تصريح كرد: «نكته مهمي كه بايد مدنظر محققان و مخترعان باشد اين است كه فرآيند ابداع و توليد يك محصول فناورانه بايد علاوه بر دارابودن ويژگي هدفمند و كاربردي بودن آن، مجموع شرايط و ابعاد ازجمله مبحث اقتصادي و قيمت تمام‌شده آن براي مصرف‌كننده و صرفه اقتصادي را در نظر داشته باشند تا نتيجه تلاش‌هاي آنها در حد يك تحقيق صرف و بلااستفاده تنزل نيابد.»

رضايي عنوان كرد: «تلفيق موي سپيد و تجربه ارزشمند استادان مجرب و سالخورده همراه با عشق و ذوق كشف تجربيات جديد در جوانان جوياي نام در اين دانشگاه باعث بروز بسياري از اتفاقات مبارك و ابداعات ارزشمند براي رهايي از وابستگي‌ها و استقلال علمي شده است.»

توليد و خلق نوآوري‌ها اصلي‌ترين كاركردهاي دانشگاه‌ها و مراكز علمي

وي با بيان لزوم همدلي و مشاركت همه مراكز علمي با يكديگر و انجام رقابت علمي سالم به دور از فخرفروشي در اين شرايط حساس گفت: «يكي از اصلي‌ترين كاركردهاي دانشگاه‌ها و مراكز علمي، توليد و خلق نوآوري‌ها و گره‌گشايي‌ها در شرايط بحراني براي جوامع هستند و دانشگاهي موفق‌تر عمل مي‌كند كه ابداعات و نوآوري‌هايي كاربردي‌تري در مقام اجرا و براي عموم مردم داشته باشد.»

استاندار اصفهان با تجليل از همدلي و همكاري مردم با مسئولان براي غلبه بر اين بيماري يادآوري كرد: «وضع كنوني كشور در بحث مبارزه با اين ويروس خطرناك در مقايسه با ساير كشورها، بسيار حساس‌تر و سخت‌تر است؛ زيرا از يك سو شيوع اين بيماري با وجود سخت‌ترين تحريم‌ها را داريم و از سوي ديگر رسالتي كه رهبر معظم انقلاب درباره جهش توليد بر عهده ما گذاشته كه بخش عمده‌اي از اين رسالت بر دوش جامعه دانشگاهي كشور است و تلاش‌هاي مضاعف و جهاد همگاني و خستگي‌ناپذير را مي‌طلبد.»

به گزارش آنا،‌ در حاشيه اين آيين و پيش از رونمايي از ابداعات نوين ليزري مركز تحقيقات ليزر و بيوفوتونيك در فناوري‌هاي زيستي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان (خوراسگان) براي مقابله با كرونا، استاندار و هيئت همراه از مجموعه پژوهشگاه مركزي و آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي در خصوص مقابله با كرونا، مركز تحقيقات بذر، گلخانه‌ها و مركز بيابان‌زدايي و طرح مالچ رسي ديدن كردند.
1399/02/07