1399/11/15
نحوه مشاهده دروس و انتخاب واحد نیمسال دوم 1400-1399 در سامانه آموزشیار

دانشجویان گرامی قبل از آغاز زمان انتخاب واحد می‌توانید دروس اختصاصی رشته خود را از طریق منو برنامه ریزی آموزشی نیمسال تحصیلی، زیر منو جستجو کلاس درس در دانشکده و گروه دانشجو مشاهده نمایید. لازم به ذکر است در این منو دروس عمومی نمایش داده نمی‌شود و جهت مشاهده دروس عمومی پس از آغاز زمان انتخاب واحد با ورود به منو انتخاب واحد، از طریق آیکون انتخاب کلاس درس از طریق دانشکده دانشجو می‌توانید لیست دروس عمومی را مشاهده و انتخاب واحد نمایید. همچنین لیست دروس کلیه گروه‌های آموزشی به صورت آفلاین از طریق آدرس http://edu.khuisf.ac.ir در صفحه اصلی، بخش لیست دروس ارائه شده به تفکیک گروه آموزشی سامانه آموزشیار قابل دریافت می‌باشد.
نکته: در زمان انتخاب واحد دروس عمومی گروه معارف اسلامی، آشنایی با ارزش های دفاع مقدس، آشنایی با قرائت و روانخوانی قرآن کریم، تربیت بدنی 1 و ورزش 1 به جنسیت دروس ارائه شده توجه فرمایید.
همچنین با توجه به همزمانی انتخاب واحد با برگزاری امتحانات، فرصت مجدد انتخاب واحد به دانشجویان داده خواهد شد و دانشجویان گرامی از بابت انتخاب واحد نگرانی نداشته باشند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)