1399/11/06
اطلاعیه مهم در رابطه با برگزاری امتحانات
دانشجوی محترم
به منظور برگزاری هرچه با کیفیت تر امتحانات به نکات زیر دقت نمایید:
1- لطفا نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه در سامانه آموزشیاردر اسرع وقت اقدام و 24 ساعت قبل ، ضمن کنترل نام کاربر و رمز عبور خود در سامانه امتحانات اقدام لازم را انجام دهید.
2- امتحانات در سامانه امتحانات دانشگاه ( vct.khuisf.ac.ir ) برگزار می گردد.
3- نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور اولیه نیز شماره دانشجویی می باشد و لازم است با اولین ورود رمز خود را تغییر دهید.
4- جهت ورود به سامانه و یا  تغییر رمز حتما صفحه کلید را به حالت انگلیسی قرار دهید.
5- در صورت وجود اشکال از طریق چت آنلاین در سامانه امتحانات ( vct.khuisf.ac.ir ) اطلاع رسانی نمایید.
6- در صورتی که درحین برگزاری آزمون با مشکل اساسی روبرو شدید؛ ازطریق «فرم اعلام اشکال در آزمون آنلاین» در سایت اصلی دانشگاه، ماوقع را شرح نمایید.