دانشکده علوم انسانی
1400/02/08
اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری 1400 در اواخر اردیبهشت
  فاطمه زرین آمیزی اظهار داشت:

مهلت انتخاب رشته کنکور دکتری 1400 شب گذشته – پنجم اردیبهشت ماه – در درگاه سازمان سنجش آموزش کشور به پایان رسید.

وی به آمار انتخاب رشته داوطلبان اشاره کرد و افزود : 95 هزار و 63 نفر از مجموع 136 هزار و 665 نفر داوطلب مجاز به انتخاب رشته در فرایند انتخاب رشته شرکت کردند.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور یادآور شد: مرحله بعد از انتخاب رشته، فرایند مصاحبه علمی با داوطلبان دعوت شده است.

گفتنی‌ست کنکور دکتری 1400 روز جمعه 15 اسفندماه 99 با رقابت بیش از 150 هزار نفر برگزار شد و نتیجه اولیه این آزمون 29 فروردین ماه در دسترس داوطلبان قرار گرفت.

ظرفیت پذیرش دانشگاه های دولتی 12 هزار و 32 نفر اعلام شده است.

پیش بینی می شود با توجه به روند شیوع ویروس کرونا، فرایند مصاحبه با داوطلبان آزمون دکتری 1400 مانند سال گذشته به صورت مجازی برگزار شود.

طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.