امور فرهنگی دانشگاه آزاد خوراسگان
1400/11/30
چکیده سخنان اعضای تیم منتقد

چکیده سخنان اعضای تیم منتقد طرح صیانت از فضای مجازی در کرسی آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه

کشور ما قطعا به طرحی برای ساماندهی و مدیریت فضای مجازی نیازمند است اما طرح فعلی صیانت از کاربران فضای مجازی با وجود پیش نویس ها و اصلاحیه های فراوان کماکان دچار اشکالات و ابهامات زیادی است. در صورت اجرای این طرح با وجود خلا های قانونی عملا امکان تاسیس دفتر شرکت های فناوری در ایران ممکن نیست و با فیلتر احتمالی پلتفرم های خارجی ممکن است موجب سیل عظیمی از نارضایتی و بیکاری شویم و امنیت کشور به خطر افتد. همچنین در این طرح جای بسیاری از نهاد های فرهنگی و اجتماعی و جوانان نخبه مومن حزب اللهی(که مورد تاکید مقام معظم رهبریست) برای تصمیم گیری خالی است.

طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.