امور فرهنگی دانشگاه آزاد خوراسگان
1400/11/30
چکیده سخنان اعضای تیم موافق
با توجه به حکمرانی سایبری کمپانی های آمریکایی در فضای مجازی و دسترسی به داده‌ها و انتشار ، حذف و مهندسی محتوا طبق سیاستهای خصمانه، و گستردگی جرایم در این فضا و... که علاوه بر تهدیدات گسترده ، همگی نقض حقوق کاربران فضای مجازی محسوب میشوند، وجود قانون حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی را دو چندان میکند. قانون مطرح در مجلس شورای اسلامی تمامی حقوق کاربران را در نظر گرفته و توسط کارشناسان این حوزه تنظیم شده و برنامه‌های خدمات کاربردی را ملزم به رعایت قانون کرده به طوری که:
قرار نیست به کاربران و محیط کسب کار اینترنتی آسیبی برسد
قرار نیست ارتباط ایران با دنیا قطع شود
قرار نیست که از فیلترینگ به راحتی استفاده شود
الزامات اجرایی این قانون در سطوح مختلف حاکمیت نیز در نظر گرفته شده.
ما برای قوی شدن نیاز به کنترل فضای مجازی درچهارچوب قانون و عرف هستیم و می بایست حکمرانی جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی کشور را گسترش دهیم.
طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.