امور فرهنگی دانشگاه آزاد خوراسگان
1400/07/10
برگزاری مراسم غبار روبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان)

با حضور جمعی از مدیران، اساتید و دانشجویان برگزار شد:

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، به مناسبت آغاز هفتۀ دفاع مقدس مراسم غبار روبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) در ساعت 11:30 ظهر روز چهارشنبه 31 شهریور ماه، در فضایی معنوی و باحضور جمعی از مدیران، اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم سعید شریفی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در مصاحبه با ایسکانیوز گفت: حضور طیف‌ها و نسل‌های مختلف در مراسم گرامیداشت مقام شهدا از جمله دانشجویان کنشگر و فعال در تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های دانشجویی بیانگر نگاه ویژۀ نسل جوان به مکتب شهدا و ایثارگران است.

وی با تأکید بر جایگاه راهبردی برنامه‌های گرامیداشت مقام شهدا و آرمان‌های دفاع مقدس افزود: دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان همواره تلاش داشته تسهیل‌گر و مشوق برنامه‌های مراکز و نهادهای گوناگون دانشجویی و فرهنگی و علمی در بحث پاسداری و تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی باشد و در آینده نیز با بهره از ظرفیت‌های مادی و معنوی دانشگاه، ادامه دهندۀ حمایت از طرح‌های ابتکاری و هم‌چنین حضور پرشور دانشگاهیان در رویدادهای ملی مرتبط از جمله جشنوارۀ از حماسه تا حماسه و دوره‌های آتی جشنوارۀ قلم و جشوارۀ رشد خواهد بود.

این مراسم با قرائت جمعی زیارت‌نامه و نثار گل بر مزار مطهر شهدای گمنام به پایان رسید.

طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.