امور فرهنگی دانشگاه آزاد خوراسگان
1391/07/10
براي ششمين سال متوالي،معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان دستگاه برتر كشوردر امر توسعه و ترويج فرهنگ اقامه نماز انتخاب شد

براي ششمين سال متوالي،معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان دستگاه برتر كشور انتخاب شد
معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي براي ششمين سال پياپي در اجلاس سراسري اقامه نماز، ضمن قرار گرفتن در ميان دستگاه هاي برتر، مورد تقدير ويژه قرار گرفت.
در بيست و يكمين اجلاس سراسري اقامه نماز كه در كرمانشاه برگزار شد، دستگاه هاي برتر كشور در امر توسعه و ترويج فرهنگ اقامه نماز معرفي شدند كه در اين ميان معاونت فرهنگي دانشگاه، براي ششمين سال پياپي بدين عنوان دست يافت.
بر اساس رأي هيأت داوران بيست و يكمين اجلاس سراسري نماز، در ارزيابي برنامه هاي سال 1390 در مجموع، عملكرد دستگاه هاي اجرايي در مركز و استان ها مورد بررسي قرار گرفت كه در اين ميان فعاليت هاي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي در سطح مركز و استان ها شايسته تقدير ويژه شناخته شد.
هيات داوران در بخش ديگر، پيشرفت فعاليت هاي معاونت فرهنگي دانشگاه را نسبت به گذشته چشمگير و آن را نيز شايسته تقدير دانست.
شايان ذكر است در دوره هاي گذشته اجلاس سراسري نماز نيز همواره معاونت فرهنگي دانشگاه به عنوان دستگاه برتر در زمينه توسعه و ترويج فرهنگ اقامه نماز مورد تقدير ويژه واقع گرديده بود.
بيست و يكمين اجلاس سراسري نماز با عنوان «نماز و نهضت مسجد سازي» با پيام رهبر فرزانه انقلاب در كرمانشاه آغاز گرديد.
در بخشي از اين پيام آمده است: امسال نيز شما مردان و زنان خداجوي و حقيقت نيوش، با برگزاري اين اجلاس، گام ديگري در راه وظيفه بزرگ اسلامي خويش يعني اقامه نماز برداشته ايد. از همه دست اندركاران به ويژه از جناب حجت الاسلام آقاي قرائتي، روحاني مجاهد و صادق و ثابت قدم كه استوانه اصليِ اين كار بزرگ است، تشكر مي كنم و پاداش الهي را براي ايشان و همكارانشان مسألت مي نمايم.
گفتني است اجلاس سراسري اقامه نماز هر ساله در يكي از استان ها برگزار گرديده و در دوره هاي اخير، بنا به دستور مقام معظم رهبري، دستگاه هاي فعال و برتر در زمينه توسعه و ترويج فرهنگ اقامه نماز مورد تقدير قرار مي گيرند. معاونت فرهنگي دانشگاه تاكنون در شش دوره متوالي به عنوان يكي از دستگاه هاي برتر شناخته و مورد تقدير ويژه قرار گرفته است.

طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.