امور فرهنگی دانشگاه آزاد خوراسگان
1391/07/10
فراخوان کنگره ملی غدیر

فراخوان مقاله کنگره ملی غدیر بزرگداشت علامه شیخ عبدالحسین امینی) ره ( آبان ماه 1391  -  دهه امامت و ولایت روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر:         کنگره ملی غدیر با رویکرد بزرگداشت یاد و نام علامه عبدالحسین امینی (ره) صاحب اثر گران سنگ الغدیر همزمان با دهه ی امامت و ولایت در آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد.          روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر اعلام نمود، با توجه به حساسیت جامعه به بحث ولایت، لزوم بازبینی موشکافانه ی اندیشه ی ولایتمدارانه ی علامه امینی (ره) و تأثیر آن در ارتقاء سطح معرفتی جامعه در فهم ولایت ضروری به نظر می رسید لذا در راستای کمک به ارتقاء هویت دینی و مذهبی اقشار مختلف مردم بویژه طلاب و دانشجویان جوان و به منظور کمک به بسط و گسترش مبانی شیعه وهمچنین ارائه ی الگوی عملی پژوهشگری ایثارگونه به پژوهشگران و محققان عرصه معارف دینی سیاست گذاران این نهاد مذهبی اقدام به برپایی این کنگره ی ملی نموده اند.          در برگزاری این کنگره ( کنگره ملی غدیر، گرامیداشت علامه امینی ) دانشگاهها و مراکز علمی و فرهنگی مهم کشور از جمله بنیاد بین المللی غدیر، بنیاد نهج البلاغه، دانشگاه امام صادق (ع)، دانشگاه پیام نور، دانشگاه دفاع ملی، دانشگاه جامع امام حسین(ع) و ... مشارکت داشته و به همین مناسبت طی فراخوان مقاله ای از تمامی پژوهشگران و صاحب نظران کشور دعوت بعمل آمده تا مقالات خود را در یکی از محور های چهارگانه ی ذیل:

1.        بررسی ابعاد شخصیتی علامه امینی(ره)

2.        بررسی ویژگی های الغدیر و دیگر آثار علامه امینی(ره)

3.        بررسی اندیشه های فقهی، کلامی و اخلاقی علامه امینی(ره)

4.        بررسی جایگاه ولایت در افکار و آثار علامه امینی (ره)

و یا دیگر موارد و موضوعات مرتبط با علامه امینی(ره) و آثار و احوال ایشان تألیف و به آدرس دبیرخانه ی کنگره ارسال نمایند.   مهلت ارسال چکیده مقالات : 1391/04/31 مهلت ارسال اصل مقالات : 1391/06/31   نشانی دبیرخانه کنگره : تهران اتوبان شهید صدر، خیابان شهید بازدار (کامرانیه شمالی)،نبش کوچه ناهید، پلاک 18 کد پستی:  1936935141       تلفن :  4 - 22805770       نمابر : 22285750   رایانامهallame@alghadir.ir

طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.