مرکز توسعه آموزش و تحقیق
1399/11/01
همکاری آموزشی وعقدقرارداد با موسسات وشرکت ها
اطلاعیه :
بدینوسیله به اطلاع می رساتد دفتر توانمند سازی و آموزش های تخصصی کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان ) آماده همکاری آموزشی وعقد قرارداد با کلیه شرکت ها و موسسات آموزشی وفنی حرفه ای (دارای مجوز از مراجع ذیصلاح) در کلیه رشته های آموزشی اعم از درسی وغیر درسی ونیز دوره های ضمن خدمت کارکنان می باشد .
متقاضیان میتوانند درخواست خود را بصورت کتبی با ذکر تلفن وآدرس به دفتر توانمند سازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان به آدرس (اصفهان خیابان جی بلوار ارغوانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) ساختمان امیرکبیر طبقه دوم اتاق 211 (دفتر توانمند سازی وآموزش های تخصصی کوتاه مدت )ارسال فرمایند.
تلفن تماس 35002454
طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.