صفحه نخست  صفحه اصلی دانشگاه  گالری |  ارتباط با ما  | اطلاعات تماس
دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)
1400/05/11
انتصاب سرپرست جدید معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد اصفهان (خوراسگان )

با مجوز معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر مسعود فیض بخش به عنوان سرپرست حوزه معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد اصفهان (خوراسگان) منصوب شد.

در متن ابلاغ دکتر پیام نجفی خطاب به مسعود فیض بخش آمده است:  ضمن تشکر از زحمات خالصانه آقای دکتر آرش قدوسی که سال ها در حوزه علوم پزشکی استان اصفهان تلاش وافر داشته اند و در حال حاضر به دلیل مسافرت مدتی از حضور ایشان محروم هستیم لذا بر اساس مجوز معاونت محترم علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی جنابعالی با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و واحد اصفهان (خوراسگان)منصوب می شوید.امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت قوانین و مقررات مربوطه در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

لازم به توضیح است دکتر مسعود فیض بخش ریاست دانشکده و کلینیک دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ( خوراسگان ) را بر عهده دارد .

طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.