دبير كميسيون حقوق بشر اسلامي ايران در واحد اصفهان: ايران اسلامي از بهترين قوانين حقوق بشري برخوردار است
روابط عمومي واطلاع رساني: همايش «اسلام، معنويت، عدالت و حقوق بشر» به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان)، برگزار شد.

دبير كميسيون حقوق بشر اسلامي ايران در واحد اصفهان: 

ايران اسلامي از بهترين قوانين حقوق بشري برخوردار است

روابط عمومي واطلاع رساني: همايش «اسلام، معنويت، عدالت و حقوق بشر» به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان)، برگزار شد.

در اين همايش دكتر حسن ضيايي فر دبير كميسيون حقوق بشر اسلامي ايران  طي سخناني گفت: ايران قبل از اسلام بهترين نوع حقوق بشر را ارائه كرده و پس از اسلام نيز به دليل مباني محكم انساني اسلام از بهترين قوانين حقوق بشر برخوردار است.

ضيايي‌فر افزود:  اگر به پيام دبيركل سازمان ملل به مناسبت روز جهاني حقوق بشر توجه كنيم، در مي‌يابيم كه او چهار حق امنيت، آزادي بيان، آزادي خيال از رفع نيازها و حق داشتن هر عقيده ديني را مطرح كرده است.

وي با بيان اينكه امسال پنجاهمين سالگرد دو سند مهم جهاني يعني ميثاقين حقوق مدني و سياسي و حقوق اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي است، اظهار كرد: ايران عضو اين دو سند است و پس از انقلاب نيز به روند تعهدپذيري خود نسبت به اين اسناد ادامه داده است.

دبير كميسيون حقوق بشر اسلامي ايران با اشاره به اينكه حقوق بشر چند لايه دارد، گفت: لايه انساني، لايه سياسي و ديپلماتيك، لايه حقوقي، لايه امنيتي، لايه فلسفي و جامعه شناسانه از لايه‌هاي اصلي حقوق بشر هستند و بايد اين لايه‌ها را شناسانده و در كشور جا بيندازيم؛ چرا كه سرمايه‌هاي اصلي حقوق بشر دقيقاً از مباني ملي و ديني ما گرفته شده و به همين دليل است كه آنها خودشان اعلام مي‌كنند ايران قبل از اسلام بهترين نوع حقوق بشر را ارائه كرده و ايران پس از اسلام نيز به دليل مباني محكم انساني اسلام از بهترين قوانين حقوق بشر برخوردار است.

وي به اولويت لايه‌هاي حقوق بشر اشاره كرد و گفت: نبايد سرمايه‌هاي خود را كه به واسطه آنها حقوق بشر تشكيل شده فراموش كنيم. متأسفانه سرمايه‌هاي خود را فراموش كرده‌ايم و برخي از آنها را عملياتي نكرده‌ايم.

دبير كميسيون حقوق بشر اسلامي ايران ادامه داد: انقلاب اسلامي ايران، انقلابي آزادي بخش بود كه خون‌ها به پاي آن ريخته شد، زيرا مي‌خواست يك الگوي مناسب از انسانيت، فرهنگ، سياست، ديپلماسي، فلسفه و جامعه شناسي به دنيا عرضه كند و درصدد اين بوديم كه يك الگوي مناسب از آزادي بيان و آزادي رسانه را به جهان عرضه كنيم.

ضيايي‌فر با طرح اين سئوال كه آيا با تفكر اين الگوسازي توانسته‌ايم آن را به درستي در كشور پياده كنيم؟، گفت: اولويت اول در كشور بايد كاربردي كردن تفكرات انقلابي خود ما باشد چرا كه مباحث هنجاري انقلاب از سرمايه‌هاي حقوق بشر است كه امروز نوشته شده است.

وي افزود: اگر بتوانيم مباحث هنجاري خود را در كشور عملياتي كنيم و گسستي كه بين بحث‌هاي هنجاري و عملياتي كردن آنها در كشور است جبران كنيم، مطمئن باشيد كه نظرات حقوق بشري اساتيد و فيلسوفان كشوري به مراتب صد برابر الآن خواهد بود و قطعاً ديگران نمي‌توانند با تحريف‌ از بعضي از قوانين حقوق بشر مدام كشور را مورد فشار قرار دهند؛ چرا كه جهان به خوبي مي‌داند كه ايران قبل از اسلام و پس از اسلام از مترقي ترين كشورها در حقوق بشر است.

لازم به ذكر است همايش يك روزه «اسلام، معنويت، عدالت و حقوق بشر» با حضور محققين، استادان و دانشجويان به مناسبت روز جهاني حقوق بشر در دانشگاه آزاد اسلامي اصفهان (خوراسگان) برگزار شد.

در اين همايش دكتر احمد علي فروغي ابري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اصفهان(خوراسگان)، حجت الاسلام و المسلمين دكتر ارزاني مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اصفهان، دكتر رضا اسماعيلي معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي اصفهان(خوراسگان) و دبير همايش، سخنراني كردند.

 
 
 
تاریخ:
1394/09/25
تعداد بازدید:
519
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal