طه هاشمي در همايش علامه جعفري در واحد اصفهان:بايد در دانشگاه كرسي هاي علامه شناسي ايجاد شود
روابط عمومي و اطلاع رساني: طه هاشمي: كاري كه ما بايد انجام دهيم اين است كه گروههاي آموزشي ـ پژوهشي را درباره آثار استاد علامه فعال سازيم، كرسي هاي علامه شناسي در دانشگاه ايجاد كنيم و از منابع ايشان در تحصيلات تكميلي استفاده گردد و دانشجويان را به آن منابع ارجاع دهيم.

 

طه هاشمي در همايش علامه جعفري در واحد اصفهان:

بايد در دانشگاه كرسي هاي علامه شناسي ايجاد شود

روابط عمومي و اطلاع رساني: طه هاشمي: كاري كه ما بايد انجام دهيم اين است كه گروههاي آموزشي ـ پژوهشي را درباره آثار استاد علامه فعال سازيم، كرسي هاي علامه شناسي در دانشگاه ايجاد كنيم و از منابع ايشان در تحصيلات تكميلي استفاده گردد و دانشجويان را به آن منابع ارجاع دهيم.

معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي كه در همايش ققنوس انديشه، يادبود هفدهمين سالروز عروج علامه محمدتقي جعفري، در واحد اصفهان(خوراسگان) سخن مي گفت، اظهار كرد: همه واژگان در جوامع وارد مي شوند، لوازمي كه بتوانيم تحقق پيام و واژه اي از قرآن و دين را فراهم كنيم بوسيله خبرگاني چون علامه محمدتقي جعفري است، به اعتقاد من لازمه اين مفاهيم اين است كه انسان جانشين خدا باشد، انسان جانشين خداست كه كار خدائي بكند، بشر هنوز مانده تا در همه ابعاد بتواند چنين كند اما خداوند چشم هايي را نشان داده كه راه را گم نكنيم.

هاشمي افزود: اصل اول كلام و فلسفه اخلاق است و پيامبران و بزرگان همه به اين اصل اشاره و تأكيد كرده اند بشر به زيور اخلاق آراسته شود، انديشه هاي علامه محمدتقي جعفري برپايه همين اصل اخلاقي است و در جامعه اي كه از دروغ، تهديد و تبعيض و تفاوت بحث شود اگر از حيات طيبه سخن گفته شود حرفي­گزاف است.

معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي درباره شخصيت علامه محمد تقي جعفري عنوان كرد: خداوند نمونه اي از انسانهاي كامل خلق كرده است و در طول تاريخ نمونه هايي به جامعه معرفي كرده است نمونه هاي علمي، ادبي و هنري و انسانهايي­كه نمونه هاي موفقي بوده اند مانند عطار، خيام ها و ... و در اين اواخر علامه جعفري، براي همه انسانها به خصوص دانشگاه ها اين تلقي بايد ايجاد شود كه آنها هم مي توانند و بايد به اين مراتب برسند.

هاشمي با ذكر خاطره اي گفت: در اوايل انقلاب كه دانشگاه تعطيل شد به خاطر دارم كه از محضر استاداني مانند علامه استفاده مي شد و دوره اي بود كه در مدرسه سپهسالار انجام مي شد ـ كه بعدها به مدرسه شهيد مطهري نام گرفت ـ و ايشان انديشه شناسي نهج البلاغه را مي گفتند و شخصيت حضرت علي(ع) را شناساندند و آن موقع بود كه ما و دوستان پي به شخصيت ايشان برديم.

وي در ادامه سخنان خود افزود: در شناساندن شخصيت هايي مانند علامه جعفري تنها نبايد به اين جلسات و همايش ها بسنده كرد، ما طرحي داريم براي شناساندن مشاهير و شخصيت هاي بزرگي مانند علامه كه شامل فيلسوفان، هنرمندان، عارفان و اديبان متبحر مي باشد و امروز 2500 نفر از اين افراد در 400 واحد دانشگاهي شناسايي شده اند و بايد تمركز روي اين اساتيد و نخبگان نمود و اين انديشه باز توليد شود و متناسب با مقتضيات جامعه و نياز جامعه به گونه اي عرضه شود كه مخاطبين خود را پيدا كند، اگر امام از دين نام مي برد و در متن زندگي مردم راه پيدا مي كرد مقتضيات و نياز جامعه را مي دانست.

 

تاریخ:
1394/08/25
تعداد بازدید:
298
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal