هاشمي رفسنجاني مطرح كرد: نتايج اجراي طرح تجميع موجي از تقدير و تشكر از دانشگاه ايجاد كرد/ كمتر كسي در جمهوري اسلامي تجربه كار اجرايي و علمي نظير دكتر ميرزاده دارد
رئيس هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به ضرورت اجراي طرح تجميع2 و آثار و ثمرات ارزشمند آن براي اين دانشگاه، گفت: تجارب بالاي دكتر ميرزاده شرايط را براي ايجاد تغييرات ساختاري فراهم كرد وآثار و ثمرات مبارك اين طرح به طور حتم مخالفان و منتقدان را آرام و راضي خواهد كرد.

رئيس هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به ضرورت اجراي طرح تجميع2 و آثار و ثمرات ارزشمند آن براي اين دانشگاه، گفت: تجارب بالاي دكتر ميرزاده شرايط را براي ايجاد تغييرات ساختاري فراهم كرد وآثار و ثمرات مبارك اين طرح به طور حتم مخالفان و منتقدان را آرام و راضي خواهد كرد.

مهمترين عناوين مطلب

به گزارش مركز حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، عصر روز گذشته دكتر ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي به همراه معاونان و روساي دانشگاه‌ آزاد اسلامي استان با آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني رئيس هيات امنا و هيات موسس ديدار و گفت وگو كردند.

در اين ديدار حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني با بيان اينكه قرار گرفتن در جمع خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي بسيار مسرت بخش و خوشايند است، گفت: اين دانشگاه نيز به مانند بسياري ديگر از نهادها از ثمرات ارزشمند انقلاب اسلامي است و بنده هر زمان در جمع كاركنان ومسئولان اين نهاد قرار مي گيرم احساس خودماني و بسيار دوست داشتني داريم.

وي با بيان اينكه تلاش هاي سي و چند سال گذشته در اين دانشگاه امروز به ثمر نشسته است ،افزود: دانشگاه آزاد اسلامي مراحل نخستين خود را پشت سر گذاشته و نخستين وظيفه خود را كه در آن دوران تكيه بر توسعه آموزش در كشور بود به خوبي انجام داده و حال نوبت مراحل بعدي يعني پژوهش و تجاري سازي علوم است و كارهاي بزرگي در اين مرحله مي بايست انجام گيرد.

راه اندازي پژوهشگاه آزاد اسلامي در آينده نزديك

رئيس هيات امناي بزرگترين دانشگاه حضوري جهان با بيان اينكه امروز از خبر راه اندازي پژوهشگاه آزاد اسلامي در آينده نزديك از سوي دكتر ميرزاده بسيار خوشحال شدم، اظهار داشت: اين پژوهشگاه نيز مانند خود دانشگاه آزاد اسلامي نامش پر آوازه خواهد شد زيرا با بهره گيري از قريب به 8 هزار آزمايشگاه و چند هزار كارگاه و يكپارچگي آنها در طرحي با نام ساها توان بسيار بالايي در اين زمينه به وجود آمده است كه اميدوارم نتايج آن به زودي ملموس و پديدار شود.

آيت الله هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد: فعاليت هاي اين چنيني خدمت به پيشرفت دانش و پژوهش در كشور است و ازرش بسيار والايي خواهد داشت.

دانشگاه آزاد اسلامي متعلق به هيچكس نيست و از آن خداست

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اين كه دانشگاه آزاد اسلامي متعلق به هيچكس نيست و متعلق به خداست گفت: اين نهاد علمي بزرگ با تمامي امكانات و ظرفيت هايش امانتي متعلق به مردم و كشور است در دست ما تا آن را به آيندگان بسپاريم ، همچنان كه تمامي مساجد در كشور متعلق به هيچكس نيست و تمامي مردم حق استفاده و بهره برداري از آنها را دارند.

وي تاكيد كرد: اين نهاد علمي با بيش از 72 هزار نيروي علمي در هيچ كجاي دنيا وجود ندارد و ما وظيفه داريم آن را به بهترين شكل ممكن به نسل هاي بعد بسپاريم.

لزوم تمركز زدايي در اداره دانشگاه آزاد اسلامي

رئيس هيات امناي مركزي دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره بر لزوم تمركز زدايي در اداره دانشگاه آزاد اسلامي و سپردن بسياري از امور به مناطق و استان ها ، تاكيد كرد: در ابتداي تاسيس اين دانشگاه شرايط عمومي آن دوران موجب ايجاد ساختاري متمركز در اداره اين دانشگاه شد ساختاري كه تمامي امور در مركز تصميم گيري شده و به ديگر مناطق ابلاغ مي شد، بعد از آن دوران اولين كار اين بود كه مساله هيات امناي استان مطرح شد كه يك سري از افراد توانمند و دانا به مسائل با اين دانشگاه همكاري كردند.

تجارب بالاي دكتر ميرزاده شرايط را براي ايجاد تغييرات ساختاري فراهم كرد

وي با بيان اينكه با آمدن دكتر ميرزاده شرايط براي ايجاد تغييرات در ساختار دانشگاه و كاهش تمركز گرايي در اداره اين نهاد وسيع فراهم شد، گفت: از آنجايي كه دكتر ميرزاده از همان ابتدا دبير هيات موسس دانشگاه بودند، اوضاع دانشگاه را خوب مي دانستند و با اشراف و تسلط بسيار خوب و با ذهني باز در اين زمينه و با توجه به تجارب بسيار زياد در رابطه با بخش اجرايي قدم در اين مسير گذشت و اقدامات ارزنده اي در اين راستا انجام شد.

كمتر كسي در جمهوري اسلامي تجربه كار علمي و اجرايي نظير دكتر ميرزاده دارد

رئيس هيات امناي دانشگاه آزاد ادامه داد:دكتر ميرزاده از دانشمندان سطح بالاي كشور است و كمتر كسي در حكومت اسلامي هست كه تجربه كار اجرايي نظير ايشان داشته باشد و علاوه بر اينكه در مديريت هاي سطح بالاي كشور بودند از نظر علمي نيز جز افتخارات كشورماست.

آيت الله هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد: دكتر ميرزاده هم در بخش اجرايي از همان سالهاي نخستين انقلاب اسلامي در بالاترين مسئوليت هاي مختلف اجرايي در دولتهاي متعدد حضور موثرداشته و هم در بخش علمي و دانشگاهي مبدع طرح ها و نهادهاي پژوهشي اثرگذار بسيار زيادي بوده و از دانشمندان طراز اول كشور بوده و تجارب زياد علمي دارند كه اين تجارب كمك ارزشمندي براي اجراي اين تغييرات ساختاري در دانشگاه است.

وي با اشاره به نخستين طرح تجميع و ادغام واحد هاي علوم و تحقيقات در مراكز استان گفت: دكتر ميرزاده درشرايطي وارد دانشگاه شدند كه اين بزرگترين دانشگاه حضوري جهان با 2500 ميليارد تومان بدهي و نزديك به 200 مورد دعاوي عليه دانشگاه و توقف بخش اعظمي از پروژه هاي عمراني دانشگاه روبه‌رو بود.

آيت الله هاشمي رفسنجاني ادامه داد: تغيير در هرم جمعيتي كشور و كاهش جمعيت جوان و همچنين كاهش دانشجو و افزايش يكباره دانشگاه هاي رقيب در دولت قبل ضرورت ايجاد تحول و تغييرات ساختاري در دانشگاه را پيش از پيش نمايان كرد.

تغييرات ساختاري و اجراي طرح هاي تجميع ضروري بود

رئيس هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اينكه تغييرات ساختاري و اجراي طرح هاي تجميع ضرورتي اجتناب ناپذير بود، تاكيد كرد: در ابتداي كار و آغازاجراي طرح تجميع يك انتقاداتي هم از سوي مقامات و مسئولان محلي بر پا شد ولي به لطف خدا و با روي كار آمدن دكتر فرجي دانا در وزارت علوم و با تلاش هاي دكتر غريبي نتايج بسيار قابل قبولي به دست آمد و رشته هاي بسياري در دانشگاه تصويب شد و انتقاد ها به تدريج فروكش كرده و اين طرح مورد تاييد غالب اشخاص قرار گرفت.

وي در ارزيابي نتايج اجراي طرح تجميع يك گفت: به لطف خدا امروز با توسعه رشته هاي دانشگاه در تحصيلات تكميلي بسياري از مشكلات واحدهاي ضررده حل شده است و همين موضوع بود كه موجب سرازير شدن موجي از تقدير ها و تشكر ها از سوي مسئولان و مقامات به دانشگاه شد كه نمونه آن نامه تشكر و تقدير نزديك به 200 نماينده مجلس شوراي اسلامي از توسعه تحصيلات تكميلي در دانشگاه آزاد اسلامي است.

نتايج درخشان طرح تجميع يك پشتوانه بسيار خوبي براي تداوم اقدامات در دانشگاه بود

رئيس هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي تاكيد كرد: نتايج درخشان طرح تجميع يك پشتوانه بسيار خوبي براي تداوم اقدامات در دانشگاه بود و نياز به صرفه جويي بيشتر و افزايش درآمد همراه با كاهش هزينه ها ضرورت اجراي طرح تجميع دو را نيز مشخص كرد.

آيت الله هاشمي رفسنجاني در واكنش به برخي از انتقادها در رابطه با اجراي طرح تجميع دو نيز گفت: هم اكنون نيز مانند دوران اجراي نخستين طرح تجميع يك انتقاداتي از سوي برخي مطرح مي شود ولي اين امر حركت در مسير تمركز زدايي از مركز و سپردن اختيار بخشي از امور به استان ها است كه قطعا همچون طرح اول نتايج مثبتي خواهد داشت.

امروز، روز ايثار و از خودگذشتگي براي صلابت هر چه بيشتر دانشگاه است

وي ادامه داد: با اجراي اين طرح مسئوليت واحد استان بيشتر شده و اين تغييرات و سپردن اختيارات ويژه به واحد استان نوعي مسئوليت پدري را براي اين واحد نسبت به واحدهاي ديگر شهرهاي آن استان ايجاد مي كند تا مشكلات تمامي واحدها در آن استان با همكاري و همدلي از ميان برود.

آيت الله هاشمي رفسنجاني با تاكيد بر اجراي صحيح طرح تجميع دو تصريح كرد: امروز روز ايثار و از خود گذشتگي است و اين موضوع عنصر اصلي و رمز موفقيت طرح تجميع دو است طرحي كه بنا به گفته مسئولان دانشگاه با اجراي موفق آن 18 تا 20 درصد صرفه جويي در هزينه هاي اين بخش در دانشگاه به همراه خواهد داشت.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنان خود با ضرورت تداوم اقدامات عملي و اجرايي در زمينه تبديل علم به ثروت تاكيد كرد و افزود: تاسيس شركت هاي دانش بنيان و پارك هاي علم و فن آوري و مراكز رشد اقدام بسيار ارزنده و مهمي است كه با جديت بايد پيگيري شود زيرا داراي ثمرات بسيار با ارزشي براي جامعه و كشور است.

وي در تشريح ثمرات اين اقدام نيز گفت: توسعه شركت هاي دانش بنيان و مراكز رشد نه تنها زمينه توسعه كشور در بخش هاي مختلف را فراهم مي كند بلكه بخش قابل توجهي از نياز كشور به اشتغال را تامين خواهد كرد و كمك شاياني به دانشمندان و محققان كشور براي تبديل ايده ها و طرح هايشان به ثروت خواهد كرد.

توسعه شركت هاي دانش بنيان خواست دانشجويان و اساتيد دانشگاه آزاد و دولتي است

آيت الله هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد:توسعه شركت هاي دانش بنيان امروز نه تنها خواست دانشجويان و اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي كه مورد تقاضاي دانشجويان و محققين دانشگاه هاي دولتي هم هست تا بتوانند از ظرفيت هاي بسيار گسترده دانشگاه آزاد اسلامي بهره ببرند.

بايد وارد فاز عملياتي و كاربردي شويد

وي در اين بخش از سخنان خود به توانايي ها و قابليت هاي بسيار زياد دانشگاه آزاد اسلامي در سراسر كشور اشاره كرد و گفت: هم اكنون بسياري از واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي داراي زمين هاي زراعي بسيار بزرگي هستند كه با برنامه ريزي دقيق و علمي مي توان از آنها در جهات مختلف به ويژه در بخش كشاورزي با توجه به شرايط اقليمي هر منطقه استفاده كرد.

رئيس هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي تاكيد كرد: بايد براي افزايش توليد ، افزايش شتاب رشد اقتصادي كشور و توليد و صادرات گام برداريم و اين به معني ورود به فاز هاي عملياتي و اجرايي است كه شرط تحقق آن توجه به امر تحقيقات و پژوهش است.

حضور در سرمايه گذاري هاي زود بازده بايد مزيت دانشگاه آزاد اسلامي باشد

وي با تاكيد بر ضرورت توجه به سرمايه گذاري هاي زود بازده گفت: دانشگاه آزاد اسلامي توان حضور در بسياري از پروژه هايي را دارد كه نه دولت توان ورود به آن را دارد و نه بخش خصوصي و اين بخش مي تواندبه مزيتي براي دانشگاه آزاد اسلامي با توجه به توانمندي بالاي علمي خود تبديل شود.

آيت االه هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد:هم اكنون يكي از مشكلات فراروي كشور معضلات محيط زيست، بحران كمبود آب، خشكسالي است و در اين زمينه دانشگاه آزاد اسلامي با اتكا به توان بالاي علمي و پژوهشي خود مي تواند پيشگام حركت هاي بزرگ علمي شود.

وي با اشاره به طرح ايجاد زباله سوز هاي هسته اي در شهرهاي شمالي كشور گفت: هم اكنون بحث دفن زباله در شهرهاي كشور به معضلي عظيم تبديل شده است كه اين مشكل در شهرهاي شمالي بسيار جدي تر است توان بالاي مركز پلاسماي دانشگاه و بهره گيري از دانش هسته اي از طريق جوش مي تواند كمك زيادي براي تبديل اين زباله ها به برق و حل مشكل آن كند.

آيت الله هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد: نخستين قرارداد اين پروژه با شهرداري آمل منعقد شده است و اگر به نتيجه رسيد دانشگاه آزاد اسلامي مكلف است براي حل مشكل زباله در تمامي شهرهاي ايران وارد عمل شود و اقدام كند.

رئيس هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي با تاكيد بر ضرورت حركت در مسير خدمت رساني بيشتر به مردم گفت: دانشگاه آزاد اسلامي بايد وارد حوزه فعاليت هاي علمي كاربردي با هدف رفع نيازهاي داخلي كشور شود.

حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني در پايان با اشاره به فرارسيدن آخرين جمعه ماه مبارك رمضان و روز قدس، گفت: همه ما و خصوصا دانشگاه آزاد اسلامي بايد يكبار ديگر با حضور در راهپيمايي روز قدس علاقه‌مندي خود به مردم فلسطين و همچنينانزجار از اسرائيل و از همه مهم تر ظلم و ستم در دنيارا به نمايش بگذاريم.

تاریخ:
1394/04/20
تعداد بازدید:
919
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal