با تلاش دانشكده كشاورزي صورت گرفت؛ توليد محصول سالم سيب زميني در مزرعه تحقيقاتي توليدي واحد اصفهان
تحت نظارت استادان دانشكده كشاورزي، محصول سالم سيب زميني در مزرعه تحقيقاتي و توليدي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) توليد شد.

تحت نظارت استادان دانشكده كشاورزي، محصول سالم سيب زميني در مزرعه تحقيقاتي و توليدي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) توليد شد.

فروغ مرتضائي نژاد رئيس دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با اعلام اين خبر افزود: در سال جاري با توجه به مديريت صحيح زراعي و استفاده از سموم نباتي و كود در حد مجاز و زمان به موقع، موفق به توليد سيب زميني شديم كه پس از آناليز انجام گرفته در آزمايشگاه هاي تحقيقاتي پيشرفته با روش GC- mass و با استاندارد ISIRI12581 مشخص گرديد، كليه سموم و حتي نيترات اين محصول، پائين تر از حد مجاز بوده و مي توان اين محصول را بعنوان محصول سالم معرفي نمود.

مرتضائي نژاد عنوان كرد: در آزمايش صورت گرفته نيترات محصول سيب زميني توليدي، 8/57 ميلي گرم است در حالي كه حد مجاز آن170 ميلي گرم در هر كيلوگرم است و اين نشان از حد بالاي سلامت محصول سيب زميني توليدي است.

رئيس دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با اين بيان كه دانشكده كشاورزي، توليد محصولات زراعي ديگر را با لحاظ استانداردهاي محصول سالم در دستور كار قرار داده است، گفت: سيب زميني توليد شده درشركت تعاوني مصرف دانشگاه ، براي استفاده استادان و كاركنان با نرخ مصوب عرضه خواهد شد.

شايان گفتن است مزرعه تحقيقاتي ـ توليدي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) علاوه بر تامين نيازهاي سلف سرويس دانشگاه، مازاد محصولات توليدي خود اعم از گندم، جو، سيب زميني، شير، گوشت و مرغ خود را در بازار عرضه مي كند.
تاریخ:
1393/04/25
تعداد بازدید:
219
منبع:
Powered by DorsaPortal