تحت نظارت استادان دانشكده كشاورزي، محصول سالم سيب زميني در مزرعه تحقيقاتي و توليدي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) توليد شد.
فروغ مرتضائي نژاد رئيس دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با اعلام اين خبر افزود: در سال جاري با توجه به مديريت صحيح زراعي و استفاده از سموم نباتي و كود در حد مجاز و زمان به موقع، موفق به توليد سيب زميني شديم كه پس از آناليز انجام گرفته در آزمايشگاه هاي تحقيقاتي پيشرفته با روش GC- mass و با استاندارد ISIRI12581 مشخص گرديد، كليه سموم و حتي نيترات اين محصول، پائين تر از حد مجاز بوده و مي توان اين محصول را بعنوان محصول سالم معرفي نمود.
مرتضائي نژاد عنوان كرد: در آزمايش صورت گرفته نيترات محصول سيب زميني توليدي، 8/57 ميلي گرم است در حالي كه حد مجاز آن170 ميلي گرم در هر كيلوگرم است و اين نشان از حد بالاي سلامت محصول سيب زميني توليدي است.
رئيس دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با اين بيان كه دانشكده كشاورزي، توليد محصولات زراعي ديگر را با لحاظ استانداردهاي محصول سالم در دستور كار قرار داده است، گفت: سيب زميني توليد شده درشركت تعاوني مصرف دانشگاه ، براي استفاده استادان و كاركنان با نرخ مصوب عرضه خواهد شد.