فروغي عنوان كرد: گردشگري ورزشي فرصتي براي توسعه ورزش همگاني و صنعت توريسم
گردشگري ورزشي كه رويدادي جديد در صنعت گردشگري و حاصل تلفيق ورزش همگاني و گردشگري است، با رعايت موازين فرهنگي و اخلاقي جامعه بهترين بستر توليد ثروت پاك و تضمين كننده سلامتي انسان ها خواهد بود.

 

فروغي عنوان كرد: گردشگري ورزشي فرصتي براي توسعه ورزش همگاني و صنعت توريسم

گردشگري ورزشي كه رويدادي جديد در صنعت گردشگري و حاصل تلفيق ورزش همگاني و گردشگري است، با رعايت موازين فرهنگي و اخلاقي جامعه بهترين بستر توليد ثروت پاك و تضمين كننده سلامتي انسان ها خواهد بود.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) كه در آئين افتتاح اولين سمپوزيوم بررسي فرصت ها و چالش هاي گردشگري ورزشي سخن مي گفت با بيان اين مطلب افزود: گردشگري ورزشي يكي از موضوعات جديد در حوزه ورزش و گردشگري است كه در علم جامعه شناسي در زمان ما مورد توجه ويژه قرار گرفته است، به دليل توسعه جوامع امروز و صنعتي شدن كشورها، كارشناسان و متخصصان بر آن شدند تا با اتخاذ روش‌هايي چند هدف را دنبال كنند و با بهره‌مندي از موضوعات ميان رشته‌اي به اهداف مورد نظر دست يابند.

فروغي اظهار داشت: در كشورهاي مختلف ظرفيت‌هايي وجود دارد كه از آن تاكنون استفاده مطلوبي به عمل نيامده در ايران و بويژه اقليم اصفهان نيز چنين عرصه‌هايي وجود دارد كه بهره برداري از آن جاذبه و رضايت زيادي ايجاد مي‌كند، بعنوان نمونه طبيعت دست نخورده و زيبا مانند كوير، كوهها، دشت ها و چشمه هاي اين سرزمين مي‌تواند بستر ويژه گردشگران ورزشي باشد البته اگر بتوان اين مناطق را كه مستعد گردشگري ورزشي است تجهيز كرد، رفت و آمد آنها را تسهيل كرد، امكانات براي آن فراهم كرد گردشگران را به خود جذب خواهد كرد و با توجه به ويژگي‌هاي گفته شده مي توان گردشگري ورزشي را توسعه داد.

دبير هيأت امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان اصفهان با بيان چند مثال از اماكن زيباي ايران كه شايد در دنيا كم نظير باشند، افزود: دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با تحليل اهميت اين موضوع و امكانات موجود در ايران اسلامي بويژه استان اصفهان براي اولين بار در كشور با مساعدت فدراسيون ورزشهاي همگاني، در يك رويكرد علمي و با هدف شناسايي چالشها و فرصت هاي اين بستر اجتماعي توليد ثروت، پيشقدم برگزاري اين سمپوزيوم شده است و اصولاً رسالت دانشگاه بازشناسي و ايجاد بسترهاي جديد كارآفريني و توليد ثروت و تضمين توسعه پايدار است.

فروغي گفت: گردشگري ورزشي در درجه اول برنامه مي خواهد، بايد شرايط شناسايي، تجهيز و جذب گردشگري فراهم شود، امكانات فراهم شود، كمپ‌هاي گردشگري ايجاد شود تا جاذبه‌گردشگري ورزشي ايجاد شود اينها نياز به همكاري هاي بين بخشي دارد و سازمان هاي مسؤول در كنار دانشگاه بايد عملياتي شدن ايده‌هاي نظري را به طور جدي در دستور كار خود قرار دهند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) در توضيح چالش هاي گردشگري ورزشي اظهار داشت: هر كشوري و هر جامعه اي نسبت به باورها و ارزش‌هاي اخلاقي خود حساسيت دارد، ما نيز بايد موضوع گردشگري ورزشي را با توجه به اعتقادات خود بومي سازي نماييم و اين قابل جمع است، پايبندي به معيارهاي اخلاقي منافاتي با گردشگري ورزشي ندارد و مي توان اين هر دو را در كنار هم داشت و توسعه داد.

وي افزود: اينجانب مقاله‌اي را از يونسكو مطالعه مي‌كردم كه در آن بر حفظ ملاحظات فرهنگي تاكيد شده بود نويسنده خاطر نشان كرده بود هر كشوري با وجود اختلافات قومي و فرهنگي ضمن اصل محترم شمردن فرهنگ كشورهاي ديگر حق ندارد به باورهاي ديگر مردم بي اعتنايي كند. اين الگويي خوبي براي همزيستي مسالمت آميز است و لازم نيست همه مانند هم بينديشند و رفتار كنند اما اگر با حفظ اعتقادات خود به نظر ديگران هم احترام بگذارند مشكلي پيش نمي‌آيد و يكي از علت‌هاي تهاجم فرهنگي محترم شمردن همين اصول است.

تاریخ:
1393/02/13
تعداد بازدید:
281
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal