در واحد اصفهان صورت گرفت: آغاز به كار اولين همايش بين المللي ايده هاي نو در مهندسي كشاورزي
همزمان با هفته بين المللي كشاورزي، اولين همايش بين المللي ايده هاي نو در مهندسي كشاورزي به همت دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) و با همكاري و مشاركت بخشهاي مهم علمي و اجرايي كشور، آغاز بكار نمود.

 همزمان با هفته بين المللي كشاورزي، اولين همايش بين المللي ايده هاي نو در مهندسي كشاورزي به همت دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) و با همكاري و مشاركت بخشهاي مهم علمي و اجرايي كشور، آغاز بكار نمود.

دبير كميته اجرايي اولين همايش بين المللي ايده هاي نو در مهندسي كشاورزي با اعلام اين خبر افزود: در اين همايش بين المللي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، وزارت جهاد كشاورزي، استانداري اصفهان، سازمان پاركها و فضاي سبز شهرداري اصفهان، موسسه تحقيقات گياه پزشكي كشور، دانشگاههاي تهران، شيراز، فردوسي مشهد و ديگر مراكز علمي مهم مشاركت و همكاري دارند.

فروغ مرتضايي نژاد اظهار داشت: اين همايش كه در محل سالن همايش هاي بين المللي اميركبير واحد اصفهان(خوراسگان) برگزار مي شود، ششمين همايش دانشكده كشاورزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) است كه تا پيش از اين به صورت ملي برگزار مي شد و در اين دوره در سطح بين المللي به اجرا در آمده است.

شاهين اقبال سعيد دبير علمي همايش كه در مراسم افتتاحيه سخنان خود را به زبان انگليسي ارائه دادند با نمايش نمودارهايي ضمن ارائه اطلاعاتي وسيع به حاضرين، گفت: اين همايش با هدف ارتقاء سطح علمي آن از سال جاري، به صورت بين المللي برنامه ريزي شده است.

وي خاطر نشان كرد: تعداد 1100 مقاله به دبيرخانه همايش واصل شده كه تعداد 710 مقاله آن مورد پذيرش قرار گرفت و ما سعي كرده ايم در جلسات عمومي با بهره مندي از نظرات سخنرانان كليدي كه از دانشگاه هاي خارجي و داخلي دعوت شده اند بر غنا و اعتبار كنفرانس بيافزاييم.

اقبال سعيد ياد آور شد: آثار پذيرفته شده تماما به صورت پوستر ارئه مي شود كه از نظر اعتبار علمي تفاوتي با سخنراني ندارد، تعداد مهمانان خارجي را 5 نفر هستند كه همگي جزو سخنرانان مراسم بوده و تعداد سخنرانان كليدي حدود 50 نفر خواهند بود.

پس از وي فروغي ابري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با ارائه سخنان خود به زبان انگليسي، ضمن خوش آمدگويي به ميهمانان خارجي و داخلي و تشكر از برگزار كنندگان و دست اندركاران همايش و همه مراكز علمي و دانشگاهي و اجرايي كه براي برگزاري اين همايش تلاش و مساعدت كردند، در خصوص اهميت پرداختن به ايده هاي نو در كشاورزي و اهميت آن در اقليم خشك ايران و مسائلي كه در اين خصوص كشور باآن مواجه است، توضيحات مبسوطي ارائه داد.

در اين مراسم علاوه بر جمع كثيري از اعضاي هيات علمي و دانشجويان رشته هاي كشاورزي، قاسمي رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان به اتفاق چند نفر از معاونان خود، كلانتري، رئيس سازمان محيط زيست استان اصفهان، شيشه فروش مديركل ستاد بحران و حوادث، محقق مدير عامل شركت نمايشگاههاي بين المللي استان اصفهان و تني چند از ديگر مسؤولين حضور داشتند.

كلانتري رياست سازمان حفاظت محيط زيست استان اصفهان در مراسم افتتاحيه ضمن سخناني اظهار داشت: ما نيازمند خاك حاصلخيز، آب پاك و هواي سالم هستيم، سازمان ملل متحد امسال را به نام سال كشاورزي خانوادگي اعلام نموده و روز جهاني تالابها را نيز كه در پيش است به نام كشاورزي و تالاب ها ناميده است.

كلانتري افزود: دفتر محيط زيست سازمان ملل شعار خاصي را امسال براي خود برگزيد: بخوريد، بينديشيد و صرفه جويي كنيد، بنابراين اگر خواستار كشاورزي موفقي هستيم بايد به اين دو عامل توجه داشت آب و خاك.

رييس سازمان حفاظت محيط زيست استان اصفهان اظهار داشت: كشور هايي كه شاخص هستند به نكاتي توجه دارند؛ وضعيت آب، وضعيت انرژي و مصرف آن، وضعيت شاخصهاي سلامت، وضعيت كشاورزي و چگونگي آن و وضعيت تنوع زيستي كشورها.

كلانتري گفت: محيط زيست و كشاورزي منابعي مشترك و به هم متصل دارند، ما كشوري داريم كه نسبتا كم آب مي باشد و سرانه اب تجديد شونده آب 1700 متر است و بايد گفت بر اين اساس كشوري خشك و نيمه خشك داريم و در حال حاضر در كشور ما در كشاورزي متأسفانه 1 متر مكعب آب صرف مي شود و حدود 700 گرم محصول برداشت مي شود در صورتي كه بايد با 1 متر آب نزديك به 2 كيلو گرم محصول برداشت شود، و لذا الگوي كشاورزي در كشور ما بايد به صورت جدي تغيير يابد.

گفتني است در اين همايش بين المللي اساتيد مطرح كشاورزي از دانشگاههاي معتبر داخلي و خارجي شركت نموده اند كه از اين جمله دكتر جيمز هيچما، استاد دانشگاه شيفيلد انگليس و محمد پسركسلي، استاد دانشگاه آريزوناي امريكا به ارائه سخنراني خواهند پرداخت.

در حاشيه اين همايش، چندين كارگاه آموزشي برگزار مي گردد برخي از اين كارگاهها، آموزشهاي خود را از روز قبل از همايش آغاز كرده و تا روز بعد از همايش نيز به فعاليت خود ادامه خواهند داد. همچنين چندين شركت دانش بنيان با بر پاكردن غرفه هايي، محصولات خود را در معرض ديد حاضران قرار داده اند، از ديگر نكات جالب توجه در اين همايش، برپايي نمايشگاهي از عكس گونه هاي نادر و كمياب پرندگان اقليم زاينده رود، توسط امير فرح نسب دانشجوي رشته محيط زيست اين دانشگاه است كه برخي از اين گونه ها براي اولين بار در اين اقليم به ثبت رسيده و عكس هاي اين دانشجوي خلاق و كوشا، مورد توجه اطلس هاي پرندگان ايران واقع شده است.

مراسم اختتاميه اولين همايش بين المللي ايده هاي نو در مهندسي كشاورزي بعد از ظهر فردا هفتم بهمن ماه برگزار مي شود.

انتهاي پيام/ ع

 

تاریخ:
1392/11/07
تعداد بازدید:
573
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal