سفير جمهوري اوگاندا در ديدار با دكتر فروغي عنوان كرد:
ظرفيت ها و توانمندي هاي فني و صنعتي ايران براي دنيا ناشناخته است
ظرفيت ها و توانمندي هاي فني و صنعتي ايران براي دنيا ناشناخته است
سفير جمهوري اوگاندا گفت: بايد منصفانه بگويم كشور ايران در سالهاي اخير بسيار رشد و پيشرفت داشته است و يكي از چالش‌هاي مهم ايران اين
است كه دنيا با پيشرفت ها و فرصت‌هاي موجود در ايران به خوبي آشنا نيست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، محمداحمد كيسوله سفير جمهوري اوگاندا در تهران كه در ديدار خود با فروغي، در آستانه اولين نشست تخصصي بررسي فرصت هاي بازار و سرمايه گذاري دانش بنيان در شرق آفريقا (اوگاندا ـ كنيا) در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) سخن مي گفت، افزود: بايد منصفانه بگويم كشور ايران در سالهاي اخير بسيار رشد و پيشرفت داشته است و من بخاطر اين پيشرفتهاي علمي و صنعتي، ايران را قابل تقدير مي دانم. اين ظرفيت ها و توانمنديهاي بالاي كشور ايران زمينه هاي فرصت همكاري هاي فراواني را ميان دو كشور مي تواند رقم بزند.

وي با تأكيد بر اينكه فرصت‌هاي بسياري بين ايران و آفريقا از نظر روابط اقتصادي وجود دارد، خاطر نشان ساخت: لازم است براي پيوستگي روابط متقابل بين كشورهاي شرق آفريقا (اوگاندا و كنيا)، ايران ارتباط مستقيمي با اين كشورها داشته باشد، چرا كه من به خوبي مي‌دانم در ايران فرصت‌هاي زيادي است و ايران اين ظرفيت را دارد كه با كشورهاي آفريقايي همكاري مداوم داشته باشد.

وي اضافه كرد: همه استانهاي ايران پيشرفته هستند و صنايع خوبي در ايران وجود دارد كه از جمله اين صنايع مي‌توان به صنايع فعال در استان اصفهان اشاره كرد كه يك استان صنعتي است و محصولات زيادي با كيفيت بالا از اصفهان به ساير كشورهاي دنيا صادر مي‌شود كه نشان از توانايي ايران در اين مسأله دارد.

سفير جمهوري اوگاندا با تأكيد بر اينكه به نظر من يكي از چالش‌هاي مهم ايران اين است كه دنيا با پيشرفت ها و فرصت‌هاي موجود در ايران به خوبي آشنا نيست افزود: كشورهايي كه همسايه ايران هستند، مي‌توانند فرصت‌هاي خوبي براي ايران ايجاد كنند و هم‌چنين كشورهايي مانند اوگاندا و كنيا نيز مي‌توانند در ارتباط با ايران از تعاملات خوبي با يكديگر برخوردار باشند.

وي شناخت كشورهاي آفريقايي را از طريق اينترنت اشتباه محض دانست و گفت: در اينترنت در موضوع آفريقا، اطلاعاتي نادرست و ناقص را به كاربران مي‌دهند، و اينكه گفته مي‌شود سرمايه‌گذاري در كشورهاي آفريقايي با ريسك بالايي همراه است، حرف نادرستي است، چرا كه كشورهايي مانند هندوستان، آمريكا، مالزي، پاكستان و انگلستان در كشورهاي آفريقايي سرمايه گذاري كرده اند اما در اين زمينه با مشكلي روبرو نشده اند.

سفير اوگاندا تصريح كرد: با وجود اينكه از تمام دنيا در كشورهاي آفريقايي سرمايه‌گذاري مي‌شود، آيا درست است كه قبول كنيم تنها ايران دچار ريسك سرمايه‌گذاري در كشورهاي آفريقايي مي‌شود؟ و من تأكيد دارم لازم است ايران در اين زمينه برنامه‌ريزي كند، چرا كه ايران از توانمندي‌هاي زيادي برخوردار است كه مي‌توان به عنوان مثال به توانمندي آن در حوزه درمان و امور پزشكي و دارو اشاره كرد.

وي افزود: ايران مهندسان و مديران خوبي در تمامي زمينه‌ها دارد، ولي مشخص نيست چرا حتي يك دفتر و شركت تجاري در آفريقا ندارند. براي حل اين مشكلات، بايد روابط صميمانه‌اي بين ايران و آفريقا ايجاد شود و به همديگر اعتماد كنيم تا بتوانيم از فرصت‌هاي اقتصادي به خوبي استفاده كنيم.

گفتني اولين نشست تخصصي بررسي فرصت هاي بازار و سرمايه گذاري دانش بنيان در شرق آفريقا (اوگاندا ـ كنيا) با مشاركت و حضور سفير و مقامات كشورهاي اوگاندا و كنيا، در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) برگزار شد.
 

انتهاي پيام/ ع

تاریخ:
1392/09/20
تعداد بازدید:
327
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal