مدیر پژوهش و فناوری دانشکده کشاورزی واحد خوراسگان، اظهار داشت: در آزمایش صورت گرفته، پس از 24 ساعت انکوباسیون سفیده تخم مرغ و DNA همه قطعات مذکور به قطعات 50 نوکلئوتیدی تبدیل شدند که دیگر تحت اثر اندونوکلئازها قرار نمی گرفتند ولی به تدریج توسط اگزونوکلئازها محو شدند.
اقبال سعید با بیان اینکه انجام این پروژه نتیجه کار گروهی، تعدادی از دانشجویان علاقه مند و پرکار دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی ژنتیک و اصلاح نژاد دام است، گفت: نتایج اولیه این تحقیق پاسخگوی سوالات زیادی است که در مجامع بین المللی درخصوص معایب و محدودیت های انتقال ژن از طریق اسپرم، تخمک و یا جنین مطرح شده است. از سوی دیگر، وجود این سیستم محافظتی طبیعی در تخم مرغ به عنوان سدی ممانعت کننده بزرگی برای جنین و یا تخم مرغ نسبت به آلودگی های ویروسی، باکتریایی و یا هر نوع DNA بیگانه می باشد.