همزمان با بیست و ششمین سال فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ( اصفهان ) نشست خبری هیئت رئیسه این واحد با حضور خبرنگاران و نمایندگان رسانه های گروهی اصفهان درمحل سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست دکتر احمدعلی فروغی ، رئیس دانشگاه با اشاره به رسالت رسانه ها وتشریح ویژگی های یک خبرنگار موفق ....

 

در این نشست دکتر احمدعلی فروغی ، رئیس دانشگاه با اشاره به رسالت رسانه ها وتشریح ویژگی های یک خبرنگار موفق اهمیت پویایی مطبوعات در فرآیند توسعه را برشمرد. وی در ادامه به پیشینه تأسیس این واحد بزرگ دانشگاهی اشاره کرد و افزود وقتی شرایط اولیه تشکیل این واحد را با وضعیت کنونی مقایسه می کنیم برداشتم این است که به لطف و مدد الهی معجزه ای در این زمینه اتفاق افتاده که این مرهون تلاش و فداکاری همه همکاران دانشگاه در تمام سطوح است.

ایشان افزود تلاش های صورت گرفته اکنون ما را به این نقطه رسانده که در ارزیابی صورت گرفته از سوی چند دستگاه مسئول فرهنگی که اخیراً صورت گرفته واحد خوراسگان ( اصفهان ) بتواند در بین 430 واحددانشگاهی رتبه اول را کسب کند و نسبت به دانشگاه رتبه دوم نیز حدود 600 امتیاز بالاتر باشد.

وی خاطر نشان کرد که دانشکده دندانپزشکی ما پانزده سال متوالی است که در آزمون جامعی که از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود رتبه اول را کسب کرده و رکورد بی نظیری از خود بر جای نهاده است . ضمن اینکه در این دانشکده از مجموع ده رشته تخصصی تاکنون 9 رشته دایر شده و به تربیت دانشجو مشغول است و در امتحانات برد تخصصی امسال نیز تمام دانشجویان ما پذیرفته شدند و رتبه های ممتازی هم به دست آوردند.

در این نشست خبری معاونان آموزشی ، پژوهشی ، دانشجویی ، عمرانی و فرهنگی به تشریح فعالیت ها و دستاوردهای حوزه خود پرداختند و به سئوالات گوناگون خبرنگاران پاسخ دادند.

معاون آموزشی دانشگاه اعلام کرد که در حال حاضر حدود 14 هزار دانشجو در این واحد مشغول تحصیل هستند که قریب به 35% آنان دوره تحصیلات تکمیلی را طی می کنند و ما در مقاطع مختلف 108 رشته را پوشش داده ایم وی افزود 271 نفر عضو تمام وقت هیئت علمی ، 34 نفر عضو نیمه وقت و 400 نفر حق التدریس ارشد به بالا از توانمندی علمی گسترده این واحد حکایت دارد ضمن آنکه 75% از اعضای هیئت علمی ما را دارندگان مدارک دکتری به بالا تشکیل می دهند و نسبت استاد به دانشجو در این واحد یک به چهل و پنج است . دکتر مهران هودجی خاطر نشان کرد که ما توانسته ایم 5 رشته را که در کشور وجود نداشته ایجاد و معرفی کنیم که عبارتند از : کارشناسی تولیدات گلخانه ای ، شیمی محیط زیست ، کشت بدون خاک و تربیت مربی فوتبال ، تکواندو و هندبال و همچنین بیوتکنولوژی تولید مثل دام واخیراً نیز 13 رشته را به تصویب رسانده ایم که 3 رشته آن در مقطع دکتری بوده است .

دکتر پیام نجفی معاون پژوهشی دانشگاه نیز با اشاره به موفقیت های چشمگیر این حوزه افزود : باشگاه پژوهشگران جوان و مرکز رشد فناوری این واحد که افتخار پایه گذاری آن در دانشگاه های آزاد با این واحد است ، اخیراً و برای چندمین بار رتبه اول کشور را به دست آورده اند ، ما حدود صد اختراع ثبت شده داریم و پویایی پژوهشی در این واحد به حدی است که به طور متوسط در هر سال حدود 30 کنفرانس و همایش ملی و بین المللی در واحد خوراسگان برگزار می شود.

پژوهشگران ما نیز تاکنون در 80 مورد به کنفرانس های بین المللی اعزام شده اند و بیش از 180 مقاله ارائه داده اند.

وی افزود : ما هم اکنون به شاخص 8/1 مقاله به ازای هر عضو هیئت علمی رسیده ایم که رتبه ارزشمندی است و در سال 2011 در ارزیابی کل دانشگاه های دنیا بر اساس ارزشیابی Google scholer رتبه حدود 1500 دانشگاه های جهان را به دست آوریم . امسال نیز پژوهشگران ما در سطح استان با کسب دوازده رتبه برتر رکورد شکنی کردند و پژوهشگران بسیجی نیز با به دست آوردن هفت رتبه افتخار آفریدند.

معاون پژوهشی دانشگاه به فعالیت های گسترده تحقیقاتی در بخش نهاده های کشاورزی اشاره کرد که دستاوردهای بزرگی محسوب می شود و خاطر نشان ساخت که ما هم اکنون در حال انجام تبدیل بذر گندم از کلاس C3 به C4 هستیم که طرحی ملی و تحول آفرین است که موفقیت های آن مرهون حمایت های کلان ملی است . وی سوق دادن پایان نامه ها به سمت مقابله با تحریم ها در زمینه های مختلف و اقداماتی که در خصوص سلول های بنیادی و بیوتکنولوژی صورت می گیرد را از دیگر فعالیت های این حوزه بر شمرد. دکتر نجفی به بخش های پیشرفته پژوهشکده این دانشگاه اشاره کرد وگفت در زمینه های متعددی ما در حال ارائه خدمات تحقیقاتی ، مطالعاتی و حتی اجرایی به دستگاه ها و سازمان های مختلف هستیم

دکتر جلالی زند ، معاون دانشجویی نیز به خدمات بخش های مختلف این حوزه اشاره کرد و گفت مرکز مشاوره ما با بهره گیری از 25 مشاور در حال خدمت رسانی به دانشجویان و مراجعان است و در هفته سه روز مشاوران ما به خوابگاه ها نیز اعزام می شوند.

وی افزود این واحد از ابتدا تاکنون بیش از 41 هزار فارغ التحصیل در رشته ها و مقاطع مختلف داشته که اکثریت بزرگی از آنان جذب بازار کار شده اند. وی به ابتکار تأسیس دفتر فروغ سبز ویژه دانشجویان نابینا و کم بینا اشاره کرد که با استفاده از 3 استودیو منابع علمی را برای آنان قابل دسترس باشد و خدمات آنان در اختیار نابینایان و کم بینایان سایر دانشگاه ها نیز قرار می گیرد.

وی در مورد خوابگاه دختران این واحد دانشگاهی که 600 نفر ظرفیت دارد توضیحاتی ارائه کرد و با معرفی تشکل های دانشجویی خاطر نشان ساخت که بسیج دانشجویی این واحد بسیار قوی است و سال گذشته نیز رتبه برتر کشور را به دست آورده و در اردوهای هجرت نیز دانشجویان ما خیلی فعال عمل کرده اند.

دکتر رضا اسماعیلی معاون فرهنگی دانشگاه نیز استراتژی این واحد دانشگاهی را تشریح کرد و افزود ما از معدود دانشگاه هایی هستیم که برنامه جامع راهبردی در همه زمینه ها تعریف کرده است . وی تاکید کرد علم و علم گرایی را به عنوان یک ارزش فرهنگی مورد هدف قرار داده ایم و محور فعالیت های فرهنگی ما بهره مندی وسیع از مشارکت دانشجویی است .

ایشان با ارائه توضیحاتی در خصوص تشکیل کانون تعامل خانواده و دانشگاه ، اهمیت این ابتکار را برای حاضران تشریح کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه در زمینه فعالیت های هنری گفت : گروه سمفونیک آوازی این واحد در بین دانشگاه ها بی نظیر است و گروه های نمایشی نیز از کیفیت و استانداردی فراتر از تیم های دانشجویی برخوردارند و تولید ایشان در حد برنامه های حرفه ای قابل ارائه است . دکتر اسماعیلی افزود : ما طی 4 سال متوالی رتبه فرهنگی برتر را در سطح دانشگاه های منطقه 4 کشور کسب کرده ایم و با توسعه فعالیت های مذهبی و دینی از جمله فراهم کردن زمینه شرکت 30 هزار نفر در مسابقه قرآن و عترت در سطح منطقه و پیگیری پروژه نرم افزاری موج آفرینی قرآنی و انجام فعالیت های پژوهشی ومیدانی در خصوص موضوع فرا تحلیل اعتیاد و ارائه راه حل ها و پیشنهادهای علمی در زمینه پیشگیری از اعتیاد اقداماتی انجام داده ایم وی در زمینه طرح تفکیک جنسیتی دانشجویان سخن گفت.

مهندس جبل عاملی ، معاون عمرانی دانشگاه نیز اقدامات متعدد عمرانی این واحد را تشریح کرد و با اشاره به مساحت دانشگاه و سطح زیر بنای پروژه های مختلف گفت با اینکه پشتیبانی خوبی از طرح های عمرانی در این واحد صورت می گیرد اما به دلیل بالا رفتن نرخ تورم و افزایش هزینه ها از شتاب فعالیت های عمرانی ما تا حدودی کاسته شده است .

دکتر حیدری معاون اداری و مالی دانشگاه نیز با اشاره به درآمد سالیانه این واحد که حدود یک پنجم اعتبارات سالیانه دانشگاه های دولتی است ، به تنگناهای مالی اشاره کرد و افزود که ما مجبوریم تا با اخذ وام و تسهیلات از بانک ها مقداری از مشکلات خود را در این زمینه حل کنیم . وی گفت : حدود هفتاد درصد هزینه های ما مصروف پرداخت های هیئت علمی می شود که با توجه به اهمیت کیفی سازی این بخش ضروری و لازم است و بقیه صرف هزینه های عمومی و عمرانی دانشگاه می گردد.

ایشان خاطر نشان کرد که با این میزان هزینه دستاوردهای ما در اغلب موارد از دانشگاه هایی که از حمایت وسیع دولتی برخوردارند بیشتر و ارزشمندتر است .

وی خدمات مؤسسه مالی و اعتباری سروش دانشگاه را که با مجوز بانک مرکزی ایران فعالیت می کند تشریح کرد که با کمترین کارمزد تسهیلات بسیار مناسبی را در اختیار متقاضیان قرار می دهد.

معاون اداری و مالی دانشگاه تاکید کرد که با قاطعیت می گویم که همراهی ما با دانشجویان در حدی است که تاکنون هیچ دانشجویی نبوده که به خاطر مشکلات مالی توانسته باشد در این واحد ادامه تحصیل دهد و ما بر اساس ضوابط به نوعی برای آنها کارگشایی کرده ایم وی افزود : ما با همه تنگناهایی که داشته ایم از طریق صندوق رفاه دانشجویی و مدارا با دانشجویان در پرداخت شهریه ها تسهیلاتی مناسبی را در اختیار آنان قرار داده ایم .

دکتر حیدری به نحوه تسهیم اعتبارات در حوزه واحد ، منطقه و سازمان مرکزی اشاره کرد و به برخی شبهه ها و سئوالات در این زمینه پاسخ گفت .

تاریخ:
1391/11/06
تعداد بازدید:
1081
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal