در گفتگو با آنا مطرح شد؛ تسريع در فعاليت مركز رشد فناوري گياهان دارويي دانشگاه آزاد اصفهان
مدير مركز رشد فناوري گياهان دارويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: فعاليت اين مركز با موافقت قطعي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي سرعت مي‌گيرد.

مدير مركز رشد فناوري گياهان دارويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: فعاليت اين مركز با موافقت قطعي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي سرعت مي‌گيرد.

كامران صفوي در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌هاي خبرگزاري آنا اظهار كرد: خوشبختانه در دويست و هفتادمين جلسه شوراي گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كشور با فعاليت مركز رشد فناوري گياهان دارويي واحد اصفهان (خوراسگان) موافقت قطعي شد.

وي افزود: اين نخستين موافقت قطعي مراكز رشد دانشگاه آزاد اسلامي در كل كشور بود كه صادر شده است و بر همين اساس فعاليت‌هاي پژوهشي اين مركز كه تاكنون به خوبي انجام مي‌شد، از اين به بعد با جديت و همت بيشتري ادامه خواهد يافت.

مدير مركز رشد فناوري گياهان دارويي و رئيس كارگروه فناوري‌هاي نوين دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) افزود: مركز رشد فناوري گياهان دارويي و طب سنتي، سال 1388 در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با مجوزي كه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و بازديدي كه از سوي اين وزارتخانه انجام شد، فعاليت خود را آغاز كرد و از آن زمان تاكنون فعاليت‌هاي خوبي در اين مركز انجام شده است.

وي افزود: در آن زمان خلأ خيلي بزرگي كه داشتيم، اين بود كه ظرفيت اعضاي هيئت علمي و دانشجويان و فارغ‌التحصيلان دانشگاه آزاد استان اصفهان بسيار زياد بود و خلأ وجود چنين مركزي به‌شدت احساس مي‌شد تا بتوان دستاوردهاي پژوهشي دوستان را تجاري‌سازي كرد.

صفوي اظهار كرد: عمده فعاليت‌هاي اين مركز در بحث توليد و فرآوري گياهان دارويي هم در حوزه صنايع غذايي، هم در حوزه توليد مكمل‌هاي غذايي بوده است و بعضي از محصولاتي هم كه در مجموعه توليد كرديم شامل توليد لارو مگس لوسيليا و نيز توليد شيريني‌جات غني‌شده با گياهان دارويي، كِرِم مرطوب‌كننده گياهي، مكمل‌هاي گياهي جايگزين آنتي‌بيوتيك، كيت استخراجي RNA از گياهان دارويي، مكمل‌هاي غذايي در حوزه خوراك، سالاد رژيمي بر پايه سلامت قلب و ... بوده است.

وي افزود: در اين مركز به‌ويژه با مجوزي كه به عنوان نخستين مركز رشد دانشگاه آزاد اسلامي دريافت كرده‌ايم، بايد در حوزه اقتصاد مقاومتي و نيز گياهان دارويي كه بحث عمومي كشور نيز هست از تمام ظرفيت داخلي تمام و كمال استفاده كنيم و با حضور متخصصاني كه در كشور داريم و ظرفيت خدادادي كه در كشور در اين حوزه وجود دارد و نيز نياز صنعت دارويي و بهداشتي كشور بتوانيم محصولات بسيار خوبي را توليد كنيم كه هم بتواند موجب قطع وابستگي‌مان به كشورهاي ديگر شود و هم اينكه بتوانيم در حوزه صادرات محصولات دانش‌بنيان گام‌هاي مؤثري برداريم.

مدير مركز رشد فناوري گياهان دارويي و رئيس كارگروه فناوري‌هاي نوين دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: اين مركز يك بار هم به عنوان مركز رشد برتر دانشگاه آزاد اسلامي در كل كشور و يك بار به عنوان مركز رشد برتر استان اصفهان انتخاب شده و اكنون نيز عضو كامل و قطعي انجمن پارك‌هاي علم و فناوري و مراكز نوآوري جهان است.

صفوي افزود: ماهيت وجودي مركز رشد به اين شكل است كه خروجي‌هاي پژوهشي را تبديل به دستاوردهاي مورد نياز در بازار كند و بتواند از ابترماندن دستاوردهاي حوزه پژوهشي جلوگيري كند. پس از اينكه دانشجو فارغ‌التحصيل مي‌شود يا پايان‌نامه‌اش به پايان مي‌رسد، نتايج آنها بايد به عنوان يك نمونه عملي وارد بازار شود تا مردم بتوانند استفاده كنند و در صنعت نيز استفاده شود به همين دليل تكميل اين فرايند از توليد دانش تا توليد محصول وظيفه اين مركز و مجموعه بوده است.

تاریخ:
1397/11/02
تعداد بازدید:
759
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal