با استقبال از نوروز؛ همه چيز براي يك ميهماني خاطره انگيز آماده است
دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با مجموعه‌اي از امكانات رفاهي، خود را براي ميزباني همكاران عزيز از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي در تعطيلات نوروزي آماده كرده است.

دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با مجموعه‌اي از امكانات رفاهي، خود را براي ميزباني همكاران عزيز از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي در تعطيلات نوروزي آماده كرده است.

به گزارش آنا، زيبايي هاي گردشگري شهر اصفهان، اماكن و آثار تاريخي با آوازه جهاني، صنايع دستي، آب و هواي معتدل و طبيعت متنوع كويري، كوهستاني و جنگلي نزديك به اصفهان، همه ساله در ايام نوروز، مسافران زيادي را به اين شهر موزه زيبا مي كشاند.

اين حال و هوا و استقبال گسترده خانواده بزرگ استادان و كاركنان واحدهاي دانشگاهي كشور براي سفر به اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) را بر آن مي دارد كه مطابق سنت ديرينه سنوات گذشته با تشكيل ستاد اسكان نوروزي و برگزاري جلسات هماهنگي خود را براي يك ميزباني شايسته آماده كند.

در اين راستا با برنامه‌ريزي‌ صورت گرفته، درخواست‌هاي دريافتي در ستاد اسكان نوروزي اين واحد دانشگاهي پس از دسته‌بندي در تاريخ هاي مورد تقاضا، نحوه و مكان استقرار ميهمانان قبل از حضور در اصفهان به آنها اطلاع داده شده تا خدمات‌رساني بدون حتي يك لحظه وقفه صورت پذيرد.

همچنين تجهيز و آماده سازي قريب به 110 اتاق در ميهمان‌سرا و خوابگاه، خدمات‌رساني دو مجموعه رستوراني و غذايي فعال در دانشگاه در اين ايام، ارائه نقشه گردشگري اصفهان، ارائه كارت تخفيف اماكن رفاهي و تفريحي شهر و پاسخ‌گويي 24 ساعته از طريق تلفن تماس 09130892615 بخشي از خدماتي است كه در اين ايام به مسافران عزيز ارائه خواهد شد.

راه اندازي كانال اختصاصي «ميهمانان نوروزي واحد اصفهان(خوراسگان)» در پيام رسان تلگرام به نشاني: telegram.me/khumihman به عنوان خدمتي ويژه و منحصر به فرد به معرفي جاذبه‌هاي گردشگري شهر اصفهان، آداب و رسوم، غذاهاي سنتي، سوغات اصفهان و همچنين امكانات قابل ارائه در واحد اصفهان( خوراسگان) مي‌پردازد.

بد نيست نيم نگاهي به موقعيت و وضعيت دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) بيندازيم؛

دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) در شرق شهر اصفهان و در منطقه تاريخي خوراسگان واقع شده است. سوم آبان مـاه 1366 سالروز تولد اين دانشگاه با تصويب هيأت امناي دانشگاه آزاد اسلامي است كه در بهمن مـاه همان سال با پذيرش 510 دانشجو در چهار رشته تحصيلي كار خود را آغاز كرد كه در حال حاضر با حدود 20000 دانشجو در مقاطع دكتري تخصصي، دكتري حرفه اي، كارشناسي ارشد، كارشناسي فعاليت علمي پژوهشي خود را با بيش از 350 عضو هيات علمي تمام وقت، 40 نيمه وقت و حدود 700 عضو حق التدريس ادامه مي دهد و تاكنون بيش از 60000 نفر از اين دانشگاه دانش‌آموخته شده‌اند.

دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) تاكنون افتخارات و موفقيت هاي زيادي را در مجامع علمي دخلي و بين المللي كسب نموده كه بخشي از اين افتخارات و دستاوردها در تارنماي دانشگاه به نشاني: http://www.khuisf.ac.ir قابل رؤيت است.

اصفهان شهر زيباي خدا

ناصرخسرو قبادياني سياح ايراني، وقتي به اصفهان رسيد چنين نوشت:اصفهان شهري است بر هامون نهاده، آب و هوايي خوش دارد و هرجا كه ده گز چاه فرو برند آبي سرد بيرون آيد و در شهر جوي‌هاي آب روان.

اصفهان شهري است در دنيا بي نظير از از نظر موقعيت جغرافيايي هم از نظر آب و هوا و هم بدليل وجود بيش از شش هزار اثر تاريخي با قدمت صدها و هزاران سال در كنار مناطق بكر طبيعي مي تواند دليل مناسبي براي اعطاي اين عنوان نصف جهان از ديد جهانيان به اين خطه ارزشمند از سرزمين ايران باشد.

اصفهان، دومين شهر پهناور(551 كيلومتر مربع) و سومين شهر پر جمعيت ايران پس از تهران و مشهد است. اين شهر در ميان سال‌هاي 1050 تا 1722 ميلادي به ويژه در قرن شانزدهم ميلادي در ميان حكومت صفويان هنگامي كه براي دومين بار پس از دوران سلجوقيان پايتخت ايران شد، رونق فراواني گرفت. حتي امروزه نيز شهر مقدار زيادي از شكوه گذشته خود را حفظ كرده‌است. بناهاي تاريخي متعددي در شهر وجود دارد كه تعدادي از آن‌ها به عنوان ميراث تاريخي در يونسكو به ثبت رسيده‌اند. اصفهان در سال 2006 به عنوان دومين پايتخت فرهنگي جهان اسلام بعد از مكه و در سال 1388 به عنوان پايتخت فرهنگ و تمدن ايران اسلامي و همين‌طور به عنوان پايتخت صنعتي ايران بعد از جداشدن البرز از تهران انتخاب شده‌است.

آشنايي با بخشي از اماكن تاريخي اصفهان

عمارت چهلستون

در آغاز قرن 11ه.ق در ميان باغ و مجموعه ساختمان ها و بناها وكاخ هاي محوطه ي دولتخانه ي صفوي ساخته شده است. اين ساختمان معمولا به منظور پذيرايي رسمي از مهمانان و سفيران خارجي در طي سه مرحله و طبق طرح يكساني ساخته شده.مرحله اول-تالاراصلي و بزرگ.مرحله دوم-ايوان آئينه و اتاق هاي دو طرف آن.مرحله سوم-ايوان ستون دار كه از هجده عدد ستون و سقف چوبي تشكيل شده است.نام اين عمارت به علت زيادي ستون ها و انعكاس تصوير بيست ستون در آب استخر است.

ميدان نقش جهان

اين ميدان با طول 512 و عرض 160 متر يكي از ميدان هاي زيباي جهان مي باشد. در دور تا دور ميدان طاق هايي در دو طبقه احداث شده است. علاوه بر وجود آثار تاريخي كم نظير مانند؛ بازار قيصريه، مسجد امام، مسجد شيخ لطف الله و عمارت عالي قاپو، ميدان امام امروزي يكي از مراكز مهم تفريحي و گردشگري و مركز اصلي خريد صنايع دستي و همچنين محل برگزاري تعداد زيادي از مراسم مذهبي و انقلابي اصفهان مي باشد و مانند نگيني بر انگشتري اصفهان مي درخشد

عمارت هشت بهشت

اين كاخ درون مجموعه ي دولتخانه ي صفوي در زمان حكومت شاه سليمان احداث شده است. اين كاخ ميان باغ بلبل ساخته شده و نام هشت بهشت عمدتا در اصطلاح زمان خود به معناي هشتي يا ورودي بهشت بوده است.

پل خواجو

اين پل از آثار دوره صفويه و از آثار زمان شاه عباس دوم است. اين پل در قسمت شرقي زنده رود در دو طبقه بنا شده كه قسمت فوقاني براي عبور سريع كالسكه و چهارپايان و بخش تحتاني براي حركت آرام و توقف و تامل عابرين پياده بوده است. قسمت زيرين تماما از سنگ و ملات ساروج ساخته شده و در قسمت مركزي پل عمارت بيگلربيگي در طبقه فوقاني و در دو طرف راهروهاي پل براي پذيرايي و تشريفات رسمي ساخته و پرداخته شده است.

سي و سه پل

وقتي كه اصفهان به عنوان مركز حكومت عصر صفوي انتخاب مي شود به منظور گسترش شهر، به طرف جنوب متمايل مي شوند. عنصر مهم شهرسازي در آن دوره چهارباغ بوده و اين خيابان لزوما از رودخانه رد مي شد به همين دليل معماران آن زمان پل الله ورديخان كه با نام 33 پل معروف است را احداث كردند. در قسمت بالايي پل طاق هايي از هر دو طرف ساخته شده كه هم در زمستان و هم در تابستان سرپناه مطمني براي عابرين باشد.

كليساي وانك

تعدادي از ارامنه ي ارمنستان در قرن 11 به دهكده اي به نام جلفا منتقل شدند. پادشاهان صفوي بر اساس فراميني كه صادر كردند آزادي هاي مذهبي را براي آنها تضمين نمودند و اين اقليت ارامنه را مورد حمايت قرار دادند. در همان دوره با كمك ارامنه ي ساكن در جلفا چند كليسا از جمله كليساي وانك احداث گرديد. امروزه جلفا يكي از بخش هاي مهم واقع در اصفهان است. داخل كليسا تزيينات هنري از جمله گچ بري، نقاشي و طلاكاري وجود دارد. در كنار كليسا موزه با ارزشي وجود دارد كه در آن تابلوهاي نفيس و گرانبهاي نقاشي، كتب خطي و ساير اشيا نفيس هنري ديده مي شود.

آتشگاه اصفهان

كوه آتشگاه در 7 كيلومتري غرب اصفهان در مسير منارجنبان است. ارتفاع اين كوه حدود 1680 متر از سطح دريا است. در زمان ساسانيان يك آتشكده در بالاي اين كوه احداث شده است. ساختمان از خشت هاي بسيار بزرگ و ضخيمي ساخته شده است. جايگاه و محل روشن نگه داشتن آتش هنوز در ميان خرابه ها ي بالاي كوه قابل رويت است.

منارجنبان اصفهان

يكي از آثار تاريخي مشهور ايران در 5 كيلومتري غرب اصفهان قرار دارد. ساختمان منارجنبان داراي يك ايوان و دو مناره مي باشد. مقبره عبدالله ابن محمود يكي از شاخص ترين چهره هاي قرن 8 هجري در اين بنا واقع است. ارتفاع ايوان 10 متر و ارتفاع مناره 5/17متر مي باشد.

اما در اصفهان، جاذبه هاي جديد زيادي نيز براي گردشگري وجود دارد همچون باغ گلها، باغ پرندگان، شهر روياها به عنوان بزرگترين شهربازي خاورميانه، پارك گردشگري، كوه صفه و تله كابين آن، پارك جنگلي ناژوان و تله سيژ ناژوان، موزه تاريخ طبيعي و مكان هاي تفريحي و تجاري منحصر به فردي كه لذت سفر شما به اصفهان را دو چندان خواهد كرد.

شيريني سنتي اصفهان يا همان گز به همراه غذاهايي همچون برياني، كاله جوش، كشك و بادمجان، گوشت و لوبيا و خورش ماست لذت سفر شما به اصفهان را دو چندان مي كند.


تاریخ:
1397/01/02
تعداد بازدید:
357
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal