نقش ويژه دانش‌آموختگان مهندسي توليد و ژنتيك گياهي در اقتصاد كشور
معاون آموزشي دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) بر نقش ويژه و مؤثر دانش‌آموختگان مهندسي توليد و ژنتيك گياهي در اقتصاد كشور تأكيد كرد.

علي سليماني در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا در اصفهان اظهار كرد: رشته مهندسي توليد و ژنتيك گياهي، دانش به‌كارگيري اصول علوم زراعي و ژنتيك در توليد محصولات غذايي با توجه خاص به حفظ منابع طبيعي، محيط زيست و بهره‌برداري مطلوب از نهاده‌هاي كشاورزي است.

وي با بيان اينكه هدف اين رشته، تربيت كارشناس براي فعاليت در عرصه‌هاي توليد زراعي و محيط‌هاي توليد محصولات كشاورزي و گلخانه‌اي است، افزود: اين كارشناسان مي‌توانند به‌عنوان پژوهشگر در مؤسسات خصوصي و دولتي و يا مدرس در هنرستان‌هاي كشاورزي و مؤسسات علمي مشابه فعاليت و يا به‌عنوان توليدكننده محصولات باكيفيت كشاورزي به‌صورت خصوصي در شركت‌هاي سهامي زراعي اقدام به توليد محصول كنند.

معاون آموزشي دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: اكنون بيش از 2 ميليون هكتار از اراضي كشور زير كشت محصولات مختلف زراعي قرار دارد و بالغ بر 68 ميليون‌ تن مواد غذايي از گياهان زراعي توليد مي‌شود. با توجه به اينكه مساحت زمين‌هاي قابل كشت در كشور محدود است، استفاده از دانش‌آموختگان اين رشته نقش ويژه‌اي در اقتصاد كشور دارد.

سليماني خاطرنشان كرد: دوره مهندسي توليد و ژنتيك گياهي به‌گونه‌اي طراحي شده كه بيشتر دروس به‌صورت عملي و حرفه‌اي انجام مي‌شود و دانشكده كشاورزي واحد اصفهان با داشتن آزمايشگاه‌هاي ژنتيك مجهز و داشتن 32 هكتار مزرعه با تجهيزات و ادوات كشاورزي، بهترين شرايط را براي انجام دروس عملي فراهم كرده است.

اين استاد گروه كشاورزي تصريح كرد: دانشجويان اين رشته در سال پاياني دوره، دروس مهارت‌آموزي يك و دو كه هركدام چهار واحد عملي است را مي‌گذرانند. دانشجو در يك سال زراعي كامل به مهارت‌آموزي در اين رشته مي‌پردازد و نتيجه نهايي اين دوره تربيت دانش‌آموختگاني است كه توانايي كارآفريني و درآمدزايي دارند.

وي عنوان كرد: با توجه به نياز روزافزون جامعه به توليد غذا و در نتيجه توسعه فعاليت‌هاي كشاورزي، علاقه‌مندان رشته‌هاي مهندسي كشاورزي، نگران آينده شغلي خود نباشند و با انگيزه رشته مورد علاقه خود را انتخاب كنند. نگاه جديد به فرآيند تربيت دانش‌آموختگان دانشگاهي و لزوم كارآفرين‌بودن آنان، باعث طرح ايده‌هاي توليد شغل و ثروت مي‌شود.

سليماني بيان كرد: امروزه در واحد اصفهان، دانشجويان و دانش‌آموختگان گرايش‌هاي مختلف مهندسي كشاورزي زير نظر استادان و محققان توانسته‌اند در مركز رشد واحدهاي فناوري اين دانشگاه، ايده‌هاي علمي خود را تجاري‌سازي و توليدات خود را وارد بازار كنند.

تاریخ:
1397/07/09
تعداد بازدید:
813
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal