ارائه دستاوردهاي دانش‌بنيان و فناور واحد اصفهان در نمايشگاه بين‌المللي فناوري‌هاي نوين شهري
كلان شهر اصفهان قصد دارد از خلاقيت‌هاي فناورانه به عنوان موتور قدرتمند رشد اقتصادي در راستاي كارآفريني، ترويج نوآوري، افزايش بهره‌وري و بهبود كيفيت زندگي شهروندان بهره‎مند شود.

كلان شهر اصفهان قصد دارد از خلاقيت‌هاي فناورانه به عنوان موتور قدرتمند رشد اقتصادي در راستاي كارآفريني، ترويج نوآوري، افزايش بهره‌وري و بهبود كيفيت زندگي شهروندان بهرهمند شود.

روابط عمومي و اطلاع رساني، نخستين جشنواره و نمايشگاه بين المللي فناوري‌هاي نوين شهري ICS 2017 در اصفهان برگزار و با حضور مديريت شهري ده‌ها شهر توسعه يافته از سراسر دنيا و صدها شركت دانش‌بنيان از ايران و خارج از كشور، پيشرفته‌ترين فناوري‌هاي موجود براي حل مسائل مديريت شهري و افزايش كيفيت زندگي شهري به عرصه نمايش گذاشته شد.

محورهاي اصلي اين نمايشگاه، فناوري‌هاي اطلاعات و ارتباطات، فناوري‌هاي زيست محيطي، فناوري‌هاي حمل و نقل شهري، فناوري‌هاي مالي و خدمات اداري، فناوري‌هاي آموزشي و تفريحي و فناوري‌هاي شهر هوشمند بود.

مركز رشد فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) با ارائه دستاوردهاي شركت‌هاي فناور و دانش‌بنيان مستقر در اين دانشگاه، بيشترين محصول فناورانه را در بين دانشگاه‌هاي حاضر در اين نمايشگاه ارائه كرد.

برخي از دستاوردهاي ارائه شده در غرفه‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي اصفهان(خوراسگان) شامل محصول شركت زيست انگيزش مارنان بيوكمپوست فرآوري شده از ضايعات كارخانجات قند، محصولات شركت تعاوني كاوشگران الكترونيك زنده رود سيستم هوشمند كنترل جامع شرايط محيطي(گلخانه)، سيستم مانيتورينگ و كنترلينگ هوشمند روشنايي، دستگاه عابر پياده هوشمند محصول شركت ليزر آسا صنعت پارسيان و... بود.

شركت معيار دانش پارس از شركت‌هاي دانش بنيان واحد اصفهان(خوراسگان) نيز با هدف ارائه خدمات آموزشي تخصصي و خدمات آزمايشگاهي در ارتباط با خدمات برون شهري و شهرداري اصفهان، شامل شناسايي و اندازه گيري عوامل زيان‌آور محيط كار و همچنين اندازه گيري فلزات سنگين در ميوه‌ها و سبزيجات و صيفي‌جات ارسال شده از ميدان‌هاي تره‌بار وابسته به شهرداري اصفهان، در اين نمايشگاه حضور يافت.

از اهداف برگزاري اين نمايشگاه مي‌توان تعامل، همكاري و بهره‌گيري از تجارب صاحب نظران، نخبگان و انديشمندان دانشگاه، صنعت و مراكز توسعه فناوري براي سياست‌گذاري و برنامه‌ريزي در حوزه فناوري‌هاي نوين شهري، شناخت، معرفي و انعكاس آخرين دستاوردها و راهكارهاي فناورانه با تمركز بر كاربرد آنها در زيرساخت‌ها و اولويت‌هاي توسعه شهري اصفهان را نام برد.

از ديگر اهداف اين جشنواره، زمينه‌سازي براي شناخت، تجزيه و تحليل و ارزيابي وضعيت كنوني و آينده شهرها در بهره‌گيري از فناوري‌هاي نوين و ايجاد زمينه هاي انتقال فناوري ميان شركت‌هاي دانش‌بنيان داخلي در پيوند با نيازمندي‌هاي شهري مديريت شهري اصفهان، حمايت از بخش خصوصي در توسعه فناوري‌هاي نوين و تجاري سازي آن در حيطه رسالت هاي مديريت شهري و تقويت روابط و همكاري بين‌المللي با خواهر خوانده‌ها و ديگر شهرهاي پيشرفته دنيا در زمينه انتقال و كاربرد فناوري‌هاي نوين شهري بوده است.

 

تجزيه و تحليل و ارزيابي وضعيت كنوني و آينده شهرها در بهره‌گيري از فناوري‌هاي نوين و ايجاد زمينه هاي انتقال فناوري ميان شركت‌هاي دانش‌بنيان داخلي در پيوند با نيازمندي‌هاي شهري مديريت شهري اصفهان، حمايت از بخش خصوصي در توسعه فناوري‌هاي نوين و تجاري سازي آن در حيطه رسالت هاي مديريت شهري و تقويت روابط و همكاري بين‌المللي با خواهر خوانده‌ها و ديگر شهرهاي پيشرفته دنيا در زمينه انتقال و كاربرد فناوري‌هاي نوين شهري بوده است.

 

 

تاریخ:
1396/06/04
تعداد بازدید:
254
منبع:
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اصفهان ( خوراسگان )
ورود اعضاء
بستن پنجره
Powered by DorsaPortal